İşte ilk mesajları

AK Parti Milletvekili Ceylan ve İl Başkanı Karadağ'dan kongre sonrası ilk değerlendirme

18 Ağustos 2018 Cumartesi 14:54
İşte ilk mesajları

AK Parti'nin Ankara'da gerçekleştirilen 6. Olağan Kongresi'nde, partinin karar verici mekanizması olan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’na seçilen AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, kongrenin hemen sonrasında habercim19’a yaptığı değerlendirmede “İnşaallah bundan sonra Türkiye ve Çorum için her şey daha güzel olacak.” dedi.

24 Haziran seçimlerinde partisi tarafından tekrar adayı gösterilen AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, partisinin 6. Kongresini değerlendirdi. Oldukça coşkulu geçen kongre ile Türkiye üzerine oyun oynayanlara iyi bir mesaj verildiğini belirten Milletvekili Ceylan, “Kongre için dışarda yaklaşık 50 bin kişi, içerde 10 bin kişi vardı. Coşkulu geçen kongrede, sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız’ın takdirleriyle MKYK’ya seçildik. İnşaallah bundan sonra Türkiye ve Çorum için her şey daha güzel olacak. Bu vesileyle şimdiye kadar bize destek veren halkımıza teşekkür ediyorum. Onlar her zaman bizim yanımızda durdu” dedi.

BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR ONUR

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ da, Çorum teşkilatının yaklaşık 5 bin kişilik bir kalabalıkla kongreye katıldığını ve salonda yerini aldığını hatırlatarak, “Milletvekilimiz Ahmet Sami Ceylan’nın Merkez Karar Yürütme Kurulu’na seçilmiş olması için bizim büyük bir onur. Bu manada MKYK partimizin en üst yönetim kurulu. Yani karar mekanizması. Milletvekilimizin buraya seçilmesinden dolayı mutluyuz. Teşkilatlarımız adına Cumhurbaşkanımız'a teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 18.08.2018 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenann 2018-08-18 20:55:47

Ak parti Sınıf atladı. Ahmet Sami Ceylan gibi bir değer Ak Partimizin beyin takımında yerini aldı. Artık bu ülkeyi değil ABD Dünya tutamaz. Hayırlı olsun.

Avatar
ismail baş çamlıca 2018-08-18 15:12:56

ben mi sevineceğim tabiki m karadağ sevinecek önceden ne demişti millevekilimiz il başkanı benimle iştişare yapar şimdi bld başkanlığına bir adım daha yaklaştı

Avatar
ismail baş çamlıca 2018-08-18 16:02:46

Cumhurbaşkanımız dik durdu ama siz merkez ilçe sandıkta dik duramadınız bir oy şuraya bir oy buraya şeyi cıkartınız ve Cumhurbaşkanımızın arkasında duramadınız biz köylü gibi

Avatar
ismail baş çamlıca 2018-08-18 18:30:04

editör yine aynı alışkanlıklara devam işine geleni yayınla işine gelmeyenleri yayınlama eleştiri sahsına degil başkalrına niye yayınlamıyorsun

Avatar
My 2018-08-18 19:28:38

Hiç bir zaman akpartiye yakışmayan hik ‘ya gün doğdu ceylan bunun arkadından çekilse Çorumlu dağa çok sevinecek

Avatar
adsız 2018-08-23 15:30:09

Erol kavuncu hocam niye aranızda veya resimlerde yok?