İşte meclis adayları

Çorum İYİ Parti meclis üyesi aday listesinde yer alan bazı isimler belli oldu.

22 Şubat 2019 Cuma 15:47
İşte meclis adayları

Çorum İYİ Parti meclis üyesi aday listesinde yer alan bazı isimler belli oldu.

İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı’dan alınan bilgiye göre, siyasi partilerin meclis üyesi aday listesi askıya çıkacak, 3 Mart’ta da kesinleşecek.

Buna göre, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Bilgi Terlemezoğlu, Belediye Meclisi Kontenjan Adayları Celal Ülker, Ahmet Özer, Hüseyin Koca ve Necati Ceylan’dan oluştu.

İYİ Parti’de Belediye Meclisi Üyesi Adaylarından ilk 4 isim İsmail Yılmaz, Gökhan Günder, Hasan Yetik ve Şükran Funda Uğurlu olarak sıralandı.

İl Genel Meclisi adayları ise Mustafa Karabıyık, Hacı Ali Oral ve Nurhayat Karakoç.

Son Güncelleme: 22.02.2019 17:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Olabilir mi? 2019-02-22 21:58:29

Belediye başkanlığı olmaz da,belediye meclisi için yirmi binin üzerinde,İl genel için otuz binin üzerinde oy almaları gerekir.MHP de belediye meclisi listesi çok gürültü çıkardı.Büyük gerginlik var. Bu sebeple MHP deki kızgınlar İYİ partiye destek verir mi?Yoksa sandığa gitmezler mi?Yaşayıp göreceğiz.

Avatar
Adem 2019-02-24 11:09:54

İyi Parti beklenmedik bir şekilde Çorum da siyasi atağa geçti. Çok güçlü ve kaliteli adaylarla geliyor. Çorum da göreceksiniz sürpriz yaparak 1. Parti çıkacak