İşte yeni Başkan'ın Cuma programı

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, cuma günü Hıdırlık'ta cuma namazından sonra mazbata alıp görevi devralacak.

04 Nisan 2019 Perşembe 14:22
İşte yeni Başkan'ın Cuma programı

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, yarın saat 14.00’de mazbatasını alacağını açıkladı.

Aşgın, yaptığı açıklamada, şöyle dedi; “Cuma günü saat 14,00’de düzenlenecek mazbata töreni ile, hemşehrilerimizin şahsımıza tevdî ettiği Belediye Başkanlığı Mazbatası’nı teslim alacağız inşallah. Cuma Namazı’nda Hıdırlık Camii’nde buluşacağımız dostlarımızla birlikte katılacağımız mazbata töreninin ardından, Belediye’de devir teslim töreni gerçekleştirilecektir. Bizi Şehr-ül Emin göreviyle yetkilendiren tüm hemşehrilerimi, düzenlenecek programa katılmaya davet ediyorum.”

Aşgın, mesajının sonunu Neml Suresi’nin (... Bu, şükür mü edeceğim, yoksa nankörlük mü edeceğim diye beni sınamak üzere Rabbimin lütfundandır...” 40. Ayeti ni paylaşarak tamamladı.

Son Güncelleme: 04.04.2019 19:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Güzel 2019-04-04 19:06:02

Başkan güzel bir kısas ile başlangıç yapmış kendisini tebrik ediyorum. İNŞALLAH bu düstur ile sınavını en güzel şekilde verir. Gelecek yıllara bir nefer örnek ,miras bırakır.Geçmişte düstursuz davrananlar haksız yere gördükleri itibarlari iyi ve güzel yöneticilerimiz sayesinde hak yerini daima bulur. Başarılar Sn Halil İbrahim AŞGIN

Avatar
Cafer 2019-04-05 09:34:53

sayın başkanım sizden ricam belediye ait afiş reklam bilbord totemlere resminizi koymayın.neticede bu reklamlar belediye reklamları. gecen yıl çevre yolundaki totemde sayın külcünün fotografı vardı bu sene zeki gülün şimdi o totem onca paralar dökülerek tekrar değişecek ve sizin resmınız gelecek.halbuki resimsiz bir totem olsaydı bunca masrafa gerek kalmayaccaktı??

Avatar
Omer 2019-04-04 22:41:49

Tebrik ederim .muvaffakiyetler temenni ederim

Avatar
BELEDİYEDEN 2019-04-05 11:03:42

UMUDUMUZ BÜYÜK RABBİM MUVAFFAKİYETLER NASİP ETSİN.TOPLU Bİ TEMİZLİĞE İHTİYAÇ VAR YOKSA AYNI SON KAÇINILMAZ.VEKİL MÜDÜRLER ODA ODA TOPLANIP KULİS YAPIYOLAR.İÇİMİZİ ACITANSA NERDE MUHALİF NERDE LİYAKATSIZ MAKYAJLILAR VARSA İDARECİ .ALLAH RIZASI İÇİN YETER ARTIK .SIFIRDAN Bİ BAŞLANGIÇ GEREK BİRTEK BEN DEĞİL TÜM MUHAFAZAKAR BELEDİYE ÇALIŞANLARININ DÜŞÜNCESİDİR BU.HAYIRLI CUMALAR

banner165