İttifakla ilgili ilk kez konuştu

Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, ittifakla ilgili ilk kez konuştu

15 Mart 2018 Perşembe 15:43
İttifakla ilgili ilk kez konuştu

Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, haftalık gündem değerlendirmesinde ittifak çalışmalarına değindi. Partisinin ilkeleri olduğunu belirten Cıdık, “ “Bizim ilkelerimiz var. Bir şeyin başına milli eklemekle milli olunmaz. Sonuçta Milli Piyango’nun başında da milli var. Saadet Partisi’nin ilkeleri belli; en başta adaletin tesis edilmesini istiyoruz. Gücün hukukunu değil hukukun üstünlüğünün esas alınmasını istiyoruz. Kutuplaştırıcı değil, kucaklayıcı bir politikanın benimsenmesini istiyoruz. Tüketim değil, üretim ekonomi politikasına ihtiyacımız var. Tayinlerde liyakat muhakkak gözetilmelidir. İhalelerde şeffaflık olmalı. Yolsuzluk ve israf ile sonuna kadar mücadele edilmelidir. Yolsuzluğun kökü kazınmalıdır. Kimse kanmamalı ve kandırılmamalıdır. Dış politika da bir o yana bir bu yana savrulma olmamalı. Şahsiyetli bir dış politika izlenmeli. Biz bu ilkeleri benimseyen, bu ilkeler üzerinden hareket eden, herkesle görüşür, her kesimle oturur konuşur ve bir arada olabiliriz. Türkiye’de huzur ve barış ancak böyle olur.” dedi.

DİĞER GÜNDEM

Cıdık diğer gündeme ilişkin de, Türkiye’de  adalet, ekonomi, sağlık, eğitim, dış politikanın problemli olduğunu, trafik kazalarına karşı tedbir alınması gerektiğini, Afrin’de oğlu şehit düşen bir babanın KHK ile ihraç edildiğini, ittifak yasasında oylara müdahalenin millete ihanet olacağını, AK Parti’nin uygulamalarının güncellenmeye ihtiyaç duyduğunu, şeker fabrikalarının kapatılmasının göçü artıracağını, sınavlara giriş ücretlerinin kaldırılması gerektiğini, ittifakın içinde ne olduğunun bilinmediğini kaydetti.

Son Güncelleme: 15.03.2018 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165