İYİ Parti 4 ilçede kongre yaptı

İYİ Parti 4 ilçede kongre yaptı

10 Şubat 2018 Cumartesi 20:16
İYİ Parti 4 ilçede kongre yaptı

İYİ Parti 4 ilçede kongrelerini tamamladı.

Yapılan açıklamaya göre, Oğuzlar, Osmancı, İskilip ve Dodurga kongreleri yepılarak 4 ilçenin daha yönetimleri belirlendi.

İlçelerin parti binalarında yapılan kongrelere İl Başkan Yardımcıları, Nurcan Tufan,  Gizem Tosun, Necati Cayhan, Şeref Helvacı, Durak Yıldırım, Ahmet Atlamaz, Özgür Yıldırım, Oğuz Ilıca, Nevzat Atmaca, Hasan Demir ve Disiplin Kurulu  Üyesi Muhsin Kocasaraç katıldı.
Kongreler sonucunda İskilip’te Ömer Sardonat, Osmancık’ta Sefer Mustafa Boyacı, Dodurga’da Ömer Etci ve Oğuzlar’da Mustafa Afşar ilçe başkanı seçildi. İskilip, Osmancık, Dodurga ve Oğuzlar İlçe Başkanlıkları’nın yönetimi şu isimlerden oluştu:

OSMANCIK
Burhan Yaşar, Erdal Karataş, Özkan Uysaler, Aynur Özkardeş, Feride Altın, Nesrin Pehlivan, Zübeyde Erden, Ali İbiş, Cemalettin Öksüz, Avni Demirci, Kenan Kökez, Kadir Zengin, Halil Kurşun, Hülya Çetindere, Ömer Yazıcı, Azmi Kılıç, Mustafa Azmi Kılıç, Fatma Seçil Yaşar, Dursun Maraz, Kemal Yücel Kurşun.

OĞUZLAR

Abdullah Çankal, Ayhan Sünnetçi, Nurettin Çankal, Halil Buruk ,Mehmet Dikinen, Saadettin Kaaranfil, Yılmaz Yıldırım, Mehmet Ateş, Harun Çömlek, Hanife Çankal, Azize Buruk, Kafiye Çankal, İlhan Çopur, Kerziban Pelteci.

İSKİLİP

Hasan Kula, Ömer Küççük, Ahmet Akça, Hatice Ahirzaman, Musstafa Koca, Aydın Arslan, Derya Arslan, Murat Ateş, Muhittin Akıllı,Veysel Şentürk, Sema Gençcan, Mehmet Ölmez, Güldane Bodur, Mustafa Emin İnce, Meral Koca, Rıza Ulunç, Lütfiye Köroğlu, Bekir Ağzıkara, Ragıp Şen, Mustafa Koca, Ünal Özdemir.

DODURGA

Abbas Türkoğlu, Mustafa Karademir, Sedat Kavalcı, Serdar Etci, Cengiz Tuna, Ahmet Terli, Nuh Kiremitci, Mehmet Telli, Ali Osman Balcı, Hasan Akcı, Firdevs Kavalcı, Emine Etci, Havva Sözüdoğru, Hatice Terli.

YETKİYİ MİLLETTEN ALIRIZ

Öte yandan İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, güç ve yetkiyi milletten aldıklarını, iktidar hedefine doğru adım adım ilerlediklerini belirterek, şöyle dedi;

İYİ Parti siyasi yelpazede milli merkezi temsil etmektedir, merkezin sağında veya solunda değildir  merkezin kendisidir.

İYİ Parti’nin temsil ettiği milli merkez, merkezin sağında ve solundaki tüm vatanseverleri kucaklar, Türkiye’nin makul aklıdır, Türkiye’nin sağduyusudur, aklı ve milli çıkarı politikalarının merkezine koyan bir partidir. Çok farklı siyasi gelenekten insanın, aynı partinin çatısı altında, gömleklerini çıkarmadan üzerlerinde vatanseverlik ceketi ile yer aldıkları partidir.

İYİ Parti, kimsenin kendisini yabancı veya öteki hissetmediği, çok farklı siyasi geleneklerden gelen insanların ortak payda olan Türkiye sevgisi ve Türkiye’nin parlak geleceğinde birleştiği partidir. Farklı siyasal kimliklerin ortak bir paydada, normalleşen, parlamenter demokrasi, hukuk devleti, kalkınan Türkiye düşüncelerinde birleştiği partidir.

İYİ Parti, gerilim ve dışlama politikaları ile ayrıştırılmaya çalışılan milletimizi, yeni bir icraat ve kalkınma ülküsünde buluşturacak. Biz normalleşmenin, projelerin, çözümlerin, zaferlerin, huzurun, güven duygusunun partisi olacağız. Ve hangi kesimden olursa olsun, her bireyin umudu olacağız.

İYİ Parti gücünü ve yetkisini Türk milletinden alır. Tek gayesi Türk milletine hizmettir. Türk milleti ve Türkiye’nin çıkarlarını her şeyin üstünde tutar.

İYİ Parti siyasetin bir kültür, bir edep, bir yaşama terbiyesi olduğunun bilinciyle, yüksek ahlaki standartlarda açık, dürüst, hesap verebilir bir siyaset anlayışını hâkim kılacaktır.

İYİ Parti, Türk devletinin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti devletinin kuruluş ilkelerine sıkı sıkıya bağlı, güçlendirilmiş demokratik parlamenter sistemi, kuvvetler ayrılığını, hukukun üstünlüğünü esas alan, demokratik sosyal ve laik bir devlet anlayışını hayata geçirmeyi taahhüt eder.”

Son Güncelleme: 10.02.2018 20:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165