İYİ Parti Gençlik Kolları kapatıldı

İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığına getirilen Emre Hidayet Mert,  Genel Merkez tarafından görevden alınırken, teşkilatg eçici olarak kapatıldı.

30 Ekim 2019 Çarşamba 14:00
İYİ Parti Gençlik Kolları kapatıldı

Geçtiğimiz aylarda İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığına getirilen Emre Hidayet Mert,  Genel Merkez tarafından görevden alındı.

Konuya ilişkin açıklama yapan İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, İYİ Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığı’nın da parti Genel Merkezi tarafından geçici olarak kapatıldığını bildirdi.

Özsaçmacı, Gençlik Kolları’nın partileri için önemli bir organ olduğunu ifade ederek, önümüzdeki süreçte teşkilatı tekrar hayata geçireceklerinden kimsenin kuşkusunun olmadığını belirterek, bugüne kadar yaptığı çalışmalarından dolayı da Emre Hidayet Mert’e teşekkür etti.

Son Güncelleme: 30.10.2019 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yeni düşünce 2019-10-30 15:10:45

Görevden alınan isim bir iddiada bulunmuş.Hoooop,görevden al.Araştır,sonra alacaksan öyle görevden al.Özsaçmacı'da siyaset becerisi ve yeterliliği yok.Koray Aydın neden bu ismi burada tutar?İYİ parti teşkilatının başında Koray Aydın olduğu sürece,parti ülke genelinde ivme yakalayamaz.İYİ partide Koray Aydın da bırakmalı...

Avatar
Çorumlu 2019-11-02 07:03:49

Bu zat çerkeşli. o fatih arslan oğuz bunlar da yönetici olmaz