İYİ Parti'nin İl Başkanı belli oldu

Çorum İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Bekir Özsaçmacı oldu. Açıklamayı Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın yaptı.

16 Kasım 2017 Perşembe 12:53
İYİ Parti'nin İl Başkanı belli oldu

Çorum İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Bekir Özsaçmacı oldu.

Teştilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın yaptığı açıklamada, “Yürütülen titiz araştırma, istişare ve görüşmeler sonucu partimizin Adana, Balıkesir, Bursa, Çorum, Elazığ, Kayseri, Ordu ve Tokat illerinin Kurucu İl Başkanları belirlenmiş; resmi görevlendirme ve yetkilendirme işlemleri tamamlanmıştır.” dedi.  

Görevlendirilen 8 kurucu il başkanıyla birlikte bu güne kadar görevlendirilen toplam İYİ Parti Kurucu İl Başkanı sayısı 52’ye ulaştı.

Aydın,  “Parti tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereğince görevlendirilen Kurucu İl Başkanları, illerinde İl Yönetim Kurulu, İl Disiplin Kurulu, İlçe Başkanlıkları ve İlçe Yönetim Kurulu asıl ve yedek üyelikleri için belirleyecekleri isimleri öngörülen sürede parti genel merkezinin onayına sunacaklardır.” şeklinde açıklamada bulundu.

İL BAŞKANI'NDAN İLK MESAJ

İYİ Parti İl Başkanı olarak görevlendirilen Bekir Özsaçmacı ise ilk mesajını yayımladı. Özsaçmacı "Türkiye İyi olacak diyerek çıkmış olduğumuz yolda güzel şehrimiz Çorum’un İyi olması adına başlatılan iyilik hareketinin ilimizde kurulması ve teşkilatlanması çalışmalarına başladığımızı kamuoyuna duyururuz. Türkiye adına Çorum adına umutlarımız var, hayallerimiz var, gücümüz var; adil, özgür bir Türkiye istiyoruz bu iyi düşüncelerimiz ışığında diyoruz ki Türkiye İyi olacak.

İyilik hareketi olarak çıkmış olduğumuz bu yolda tüm hemşerilerimizle bir olmaya birlik olmaya Çorumdan başlatacağımız İktidar yürüyüşüne, Özgürlük yürüyüşüne, Güçlü Türkiye yürüyüşüne herkesi davet ediyoruz. Türkiye İyi Olacak." dedi. 

Son Güncelleme: 16.11.2017 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
onur 2017-11-16 13:18:00

Hayırlı uğurlu olsun.

Çorum'a İYİ gelecek

Avatar
İsmet sarıtekin. 2017-11-18 19:33:17

İYİ PARTİ UMUDUMUZ OLDU.VATANA MİLLETE
MEMLEKETE HAYIRLI UGURLU OLSUN.
HER ŞEY İYİ OLACAK İNŞALLAH.YOLUNUZ
AÇIK OLSUN.TOPUKLU EFE.

Avatar
erdem gök 2017-11-22 16:48:01

şimdiden ölü doğdu.çorumda iyi parti diye birşey mümkün değil.

Avatar
Adsiz 2017-12-13 23:44:03

İyi parti iyi gelecek