İYİ Parti’de il başkanı Erkan Yıldız

İYİ Parti il kongresinde 294 oy alan Erkan Yıldız yeni il başkanı oldu. Rakibi Av. Muhsin Kocasaraç ise 213 oyda kaldı.

07 Ocak 2023 Cumartesi 17:18
İYİ Parti’de il başkanı Erkan Yıldız

İYİ Parti 3. Olağan İl Kongresi bugün gerçekleştirildi. İki listenin yarıştığı seçimde 294 oy alan Erkan Yıldız İYİ Parti’nin yeni il başkanı oldu. Rakibi Av. Muhsin Kocasaraç ise 213 oyda kaldı.

Çırağan Düğün Salonu’nda gerçekleşen kongreye İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Ayhan Altıntaş, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, CHP İl Başkanı Ümit Er ile Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, Demokrat Parti İl Başkanı Ahmet Damar, DEVA Partisi İl Başkanı Elvan Can Çabuk, Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Muhammed Taha Derin, TDP İl Başkanı İsmail Koparan ve çok sayıda partili katıldı.

Kongrenin divan başkanlığına İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Ayhan Altıntaş seçilirken, divan üyeliklerine ise Daver Eker, Sinem Sarı, Hakan Tekercioğlu ve Haydar Çiftçi yer aldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından da açış konuşmalarına geçildi.

İl başkan adaylarının konuşmalarının ardından ise seçime geçildi.

Eski İl Başkanı Bekir Özsaçmacı’nın milletvekili aday adayı olacağı için yeniden aday olmadığı kongrede Erkan Yıldız ile Av. Muhsin Kocasaraç yarıştı.

294 oy alan Erkan Yıldız İYİ Parti’nin yeni il başkanı olurken, Av. Muhsin Kocasaraç ise 213 oyda kaldı.

Son Güncelleme: 07.01.2023 23:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.