İYİ Parti’de kongreler başlıyor

İYİ Parti Çorum İl Başkanlığı, genel merkezin aldığı karar doğrultusunda kongre takvimini başlattı.

13 Ekim 2022 Perşembe 00:34
İYİ Parti’de kongreler başlıyor

İYİ Parti Çorum İl Başkanlığı, genel merkezin aldığı karar doğrultusunda kongre takvimini başlattı.

Kongre süreci 26 Ekim’de Oğuzlar ve Dodurga İlçe Kongreleri ile başlayacak. Merkez İlçe Kongresi ise 27 Kasım’da gerçekleştirilecek. İlçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından da il kongresi yapılacak.

Süreçle ilgili açıklama yapan İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, üye listesinin 10 Ekim tarihi itibariyle askıya çıktığını bildirdi.

KUCAKLAŞMA KONGRELERİ

Özsaçmacı, “Ateşle imtihandan geçen Türkiye’yi bugün yaşadığı bunalımlardan çıkartacak yegâne siyasi güç, İYİ Parti’dir” dedi.

Özsaçmacı, Türkiye’nin kaderine sahip çıkan İYİ Parti’nin “kararlılık” ve “kucaklaşma” kongrelerini gerçekleştireceklerini vurguladı.
Özsaçmacı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Milletimiz nezdinde teveccüh bulan İYİ Partimizin 3. Olağan kongre sürecini Çorum’da başlatmış bulunuyoruz.
İnanıyorum ki, çok ağır sorunları olan Çorum’umuzun, içine düştüğü ümitsizliğin çaresini, karartılan geleceğinin aydınlığını bu kongrelerde bulacaktır.

Türkiye’nin kaderine sahip çıkan İYİ Parti’nin “kararlılık”, ve “kucaklaşma” kongreleri olacak bu şenliğimizde sizlerle bir arada olmaktan gurur duyacağımızı belirtmek istiyorum. Ateşle imtihandan geçen Türkiye’yi bugün yaşadığı bunalımlardan çıkartacak yegâne siyasi güç, İYİ Parti’dir.

İyi Parti olarak Çorum ilimizde kongre sürecimizi Genel İdare Kurulumuzun almış olduğu karar gereğince 10 Ekim 2022 tarihi itibari ile üye listelerinin askıya çıkması ile başlatmış bulunuyoruz. Öncelikle ilçe teşkilatlarımızın 25 Ekim ile 5 Aralık tarihi arasında gerçekleşecek kongrelerinin yapılarak tamamının bitirilmesi sonrasında il kongresini 24 Aralık - 29 Ocak tarihleri arasında tamamlayacağız. Büyük kurultaya Çorum olarak iktidar yürüyüşümüze destek vereceğimizi buradan duyurmak istiyorum. İYİ Parti iktidarına az kaldı."

İŞTE İYİ PARTİ ÇORUM KONGRE TAKVİMİ

26 Ekim 2022 Oğuzlar İlçe Kongresi

26 Ekim 2022 Dodurga İlçe Kongresi

28 Ekim 2022 Boğazkale İlçe Kongresi

28 Ekim 2022 Alaca İlçe Kongresi

31 Ekim 2022 Mecitözü İlçe Kongresi

31 Ekim Ortaköy İlçe Kongresi

4 Kasım Kargı İlçe Kongresi

5 Kasım İskilip İlçe Kongresi

5 Kasım Bayat İlçe Kongresi

6 Kasım Laçin İlçe Kongresi

6 Kasım Osmancık İlçe Kongresi

9 Kasım Uğurludağ İlçe Kongresi

12 Kasım Sungurlu İlçe Kongresi

27 Kasım Merkez İlçe Kongresi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165