‘Kadınlar her zaman güçlüdür’

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Timur Cevher, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

08 Mart 2015 Pazar 17:27
 ‘Kadınlar her zaman güçlüdür’


AK Parti Milletvekili Aday Adayı Timur Cevher, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Cevher, yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Kadınlar dünyanın her yerinde, tarihin her döneminde, üretici rolleriyle yaşamın devamını sağlamışlardır. Ev içinde, tarımda, sanayide, hizmet işlerinde fedakarca çalışmışlardır.


Kadın annelik göreviyle toplumun inşasında, şekillenmesinde ülkeye yön veren  müstesna varlıklardır. Kadınlarımızın temel hak ve özgürlüklerinin korunmasında titizlik gösterilmeli, çalışan annelerin esnek çalışma saatleriyle çocuklarıyla daha kaliteli vakit geçirmeleri sağlanıp güçlü ailenin oluşturulması, genç ve dinamik Türkiye'nin devamlılığı sağlanmalıdır.


Ülkemizde her dönemde kadınların sesi güçlü ve gür olmuş, yeni Türkiye'nin oluşmasında söz sahibi olmuşlardır. Başta sevgili eşim olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum.”



Son Güncelleme: 08.03.2015 17:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.