Kadınlara siyaset ve girişimcilik çağrısı

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün, yaklaşan yerel seçimler öncesinde bayanlara siyasette yer alma çağrısı yaparak...

04 Ekim 2013 Cuma 16:44
 Kadınlara siyaset ve girişimcilik çağrısı


AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün, yaklaşan yerel seçimler öncesinde bayanlara siyasette yer alma çağrısı yaparak aday adaylığı için davette bulunurken, bayanları ayrıca Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK)’nun desteklemelerinden yararlanmaya çağırdı.

Parti merkezinde düzenlediği basın toplantısında ilk olarak TKDK tarafından kırsalda yapılan desteklemeleri hatırlatan Gülgün, TKDK Koordinatörü Emin Serdar Kurşun’la yaptığı görüşmeyi ve aldığı bilgileri paylaştı.

Et tavukçuluğu için 1500 metrekarelik alanların yeterli olacağını duyuran Arife Betül Gülgün, aylık 5 bin TL geliri bulunan girişimcilik için TKDK’nın yanısıra parti olarak da her türlü katkıyı vermeye ve girişimci bayanlarla TKDK arasında köprü vazifesi görmeye hazır olduklarını açıkladı.

Kadınların siyaset sahnesinde de var olmaları gerektiğine inandıklarını aktaran Gülgün, 1 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında aday adaylığı müracaatlarının olduğunu hatırlatarak, “Neden kadınların kendisi de bizzat yönetici kadrolarda yer almasın. Kendine güvenen tüm bayanlarımızı, parti üyesi olsun olmasın aday adaylığına davet ediyorum. Hizmet sevdalısı olan herkese destek olmaya hazırız.” dedi.

“Çorum’a kadın eli değsin istiyoruz.” şeklinde konuşan Gülgün, kadınların elinin değdiği ve sahip çıktığı her şeyin güzelleşeceğini, ayrıca kadın erkek ayrımı yapmaksızın liyakat sahibi erkeklerin de siyasete katılıp, hizmet için yönetimlerde yer almalarını istediklerini aktardı. 




Son Güncelleme: 04.10.2013 16:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165