Kampanyayı anında başlattılar

MHP Lideri Bahçeli'nin ‘Askıda Ekmek Kampanyası Çorum'da anında karşılık buldu.

27 Temmuz 2018 Cuma 19:54
Kampanyayı anında başlattılar

Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin davetiyle Çorum merkez ve İlçelerinde ‘Askıda Ekmek Kampanyası’ başlattı. Fırıncı esnafı ziyaret edilerek broşür asıp Çorumlu’ya kampanyaya katılmaları çağrısında bulunuldu.

Ülkü Ocaklarıl Başkanı M. Yavuz Ünlü, yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Komşusu açken tok yatan biz değildir, anlayışıyla hareket ederek Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in de beyan ettiği gibi halkımızı 1 ekmek alacak imkanı olmayan vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla kampanyaya katkı sağlamaya davet ediyoruz. Kendi evimize ekmek alırken ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın faydalanması için fırıncı esnaflarımıza teslim edilmek üzere fazladan 1 ekmek almaları için Çorum halkına çağrıda bulunuyoruz. Veren elin alan eli görmeyeceği bu kampanyaya katılıp destek olan vatandaşlarımızın yardımlarını Allah şimdiden kabul buyursun.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.