Kamu Sen milli cephenin temsilcisi

MHP yönetimi Türkiye Kamu Sen'de yeni seçilen şube başkanları ile bir araya geldi

26 Ocak 2018 Cuma 17:36
Kamu Sen milli cephenin temsilcisi

MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan ile bazı parti yöneticileri Türkiye Kamu Sen İl Temsilciliği’ni ziyaret ederek yeni seçilen sendikaya bağlı şube başkanları ile görüştü.

Kamu Sen’in Türkiye’de uzun bir yolculuğun adı olduğunu belirten Aras, bugün Türkiye Kamu-Sen’in 25 yıllık sendikacılık tecrübesi ve deneyimiyle üyelerinin sorunlarına çözüm üreten, çağdaş bir konfederasyon haline dönüştüğünü kaydetti.

Aras, açıklamasında özetle şöyle dedi; “Türkiye Kamu-Sen; Milli ve manevi değerlere saygılı, ülkemizin devleti ve milleti ile bölünmez bütünlüğü ilkesinden taviz vermeyen bir bakış açısını ortaya koymaktadır.

Türkiye Kamu-Sen; makam ve mevkii zulüm ve baskı aracına dönüştürenlere ve menfaatçilere rağmen onurlu mücadelesini kararlılıkla sürdürmektedir.

Türkiye Kamu-Sen; emekli ve çalışanlarımız, memurlarımız, kamu görevlilerimiz için, kamu görevlilerinin şahsi ve politik menfaatler uğruna pazarlanmasının önüne geçmek için çalışmaktadır.

Kamu çalışma barışının, birlik, dayanışma ve verimlilik artışının sağlanması için uğraşmaktadır. Ayrımcılığın son bulması, tarafsız bir yönetim sağlanması için çabalamaktadır.

Kamuda haksızlık, eksiklik ve adaletsizliğin giderilmesi; kamu görevlilerinin temsil edilmesi; sorunların çözümü için görüş, düşünce, fikir ve öneri geliştirilmesi; memurların hak ve menfaatlerinin korunup geliştirilmesi için didinmektedir.

MİLLİ CEPHEDE MEMURLARIN TEMSİLCİSİ

İlkelerinde ortaya koyduğu değerlere ve duruşa bakarak diyebiliriz ki, Türkiye Kamu-Sen memurlarımızın milli cephedeki temsilcisi olacaktır.

Ülkemizin 15 Temmuz sonrasında geçirdiği dönemde Türkiye Kamu-Sen nasıl milletinden, demokrasisinden, bayrağından, istiklalinden ve istikbalinden yana yer aldıysa, bundan sonra da bu yerli ve milli duruşundan ödün vermeyecektir.

İnanıyoruz ki ‘Tek devlet’ diyerek, kahraman ecdadımızın mübarek emekleriyle Anadolu’da hayat bulmuş olan Türkiye Cumhuriyeti ülküsünü terk etmeyeceğim diyen Türkiye Kamu-Sen, ülkemizin ateş çemberinden geçtiği şu günlerde gayr-ı milli unsurlara karşı memurlarımızın milli duruşu olacaktır. 2018 yılında Türkiye Cumhuriyetine karşı sıraya geçen PKK, FETÖ, IŞİD, PYD, YPG ve diğer insanlık düşmanı örgütlerin dimdik karşısında olacaktır.

Biliyoruz ki ilkelerinde “Tek millet” diyerek, binlerce yıllık mazimizde her türlü farklılığı zenginliğe dönüştürerek insanlık tarihine mümtaz medeniyetleri hediye eden Türk milleti ülküsüne sahip çıkacağım diyen Türkiye Kamu-Sen, milletimizin değerlerinin, milletimizin iradesinin, demokrasimizin yanında saf tutacak, milletimizin değerlerine düşman olmuşlara karşı milletimizin güvencesi olacaktır.

Görüyoruz ki “Tek dil” diyerek, dünyanın en saygın ve yaygın dillerinden tarihimizin, kültürümüzün ve milli değerlerimizin taşıyıcısı olan güzel Türkçe ülküsünü yaşatacağız diyen Türkiye Kamu-Sen Türklüğün yılmaz savunucusu olacak, bu duruşuyla Türk kelimesine alerjisi olanlara, eşit vatandaşlık peşinde koşan federasyonculara, tekrar çözümü hortlatmaya çalışıp kendisini ‘’serok’’ pankartlarıyla karşılatanlara, bölücüyle ittifaka soyunanlara ve mozayikçilere aman vermeyecektir. Gayr-ı milli ‘’dil’’ kullanan işbirlikçi hainlere karşı dimdik duracaktır.

Eminiz ki “Tek vatan” diyerek, yüz binlerce şehidimizin aziz kanlarıyla sınırları çizilmiş olan cennet vatanımız, güzel Türkiye’miz ülküsünü yaşatacağız diyen Türkiye Kamu-Sen, Kerkük diyecek, Karabağ diyecek, Kudüs diyecek, Afrin’e giden Mehmetçiğin ‘’Kızıl Elma’’ haykırışına ses verecek, milli cephede memurumuzun gür sesi olacaktır. Gayr-ı milli unsurlara, Kandil havarilerine, düşman süvarilerine, Pensilvanya uşaklarına, çürümüş iplere, işbirlikçi tiplere göz açtırmayacaktır.

Umuyoruz ki “Tek bayrak” diyerek, rengini şehitlerimizin mübarek kanından almış ve büyük milletimizin hür yaşama arzusunun simgesi olan ay yıldızlı al bayrak ülküsünü asla terk etmeyeceğiz diyen Türkiye Kamu-Sen ay-yıldızın altında olan memurumuzun sesi olacak, bağımsızlığımıza kast eden hainlere karşı duracak, pusulasını şaşıranlara gününü gösterecektir.”

Kamu Sen İl Temsilcisi Selim Aydın da, MHP yönetiminin ziyaretine teşekkür ederek, “Biliyoruz ki MHP Türk milletinin birliği, bütünlüğü, huzur ve mutluluğu için bedeller ödemiş, ciddi politikalar üretmiştir. Bu hassasiyelerde aynı bakış açısına sahip olan Türkiye Kamu Sen ‘Bizim ilkemiz, önce ülkemiz’ diyerek yola çıkmış, ilkesini ülkesinin milleti ve devleti ile bölünmez bütünlüğü olarak belirlemiştir..Ziyaretlerinizden dolayı tekrar teşekkür ediyor, bundan sonraki süreçte de ülkemiz ile ilgili konularda da söylem ve eylem birliğinde olacağımızı özellikle belirtmek istiyorum.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.