'Kapım hep açıktı, seçilirsem yine açık olacak'

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Zeki Gül, seçim çalışmaları kapsamında Çorum’un Boğazkale ilçesi ve köylerini ziyaret etti.

08 Mayıs 2023 Pazartesi 21:03
'Kapım hep açıktı, seçilirsem yine açık olacak'

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Zeki Gül, seçim çalışmaları kapsamında Çorum’un Boğazkale ilçesi ve köylerini ziyaret etti.

KİMLER KATILDI?

Boğazkale ve köylerinde vatandaşla Gül, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimlerin öneminden bahsetti. Ziyaretlerde AK Parti Boğazkale İlçe Başkanı Hüseyin Sülün, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur ve il-ilçe teşkilatları yer aldı.

‘ERDOĞAN’LA YENİDEN AYAĞA KALKTIK’

Ülkenin yaşadığı felaketlere dikkat çeken Zeki Gül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülkenin tekrar ayağa kalkmayı başardığını dile getirdi. 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremde birçok evin yıkıldığını yine yaşanan sel felaketlerinde meydana gelen zararların kısa süre içerisinde giderildiğini ifade eden Gül “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde biz çok güçlü bir ülke haline geldik” dedi.

YEKBAS, EVCİ VE BÜYÜKHIRKA ZİYARETİ

Boğazkale AK Parti İlçe Başkanlığı ziyareti ve esnaf turu yapan Gül, ardından Boğazkale ilçesine bağlı Yekbas ve Evci köyleri ile Alaca’ya bağlı Büyükhırka köyünü ziyaret etti. Ziyaretlerde vatandaşlara hitap eden Gül, şöyle dedi:

“Eski Türkiye’yi hepimiz biliyoruz. Önceden yaşanılan depremlerde hastane bahçelerinde yatan hastalar halen gözlerimizin önünde. Geçtiğimiz dönemlerde yaşanan ve tüm dünyayı saran koronavirüs belasını bizler de yaşadık. Peşinden gelen deprem felaketi. Biz bu yaşanılanların ardından büyük liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ayağa kalktık. Koronavirüs salgınından sadece ülkemiz değil, tüm dünya ekonomik olarak etkilendi. Ama bunu en hızlı şekilde kapatan yine ülkemiz oldu. Dünya tarihinde yaşanılan en büyük depremlerden birini yine ülkemizde yaşadık. Bu deprem felaketinin ardından konut inşaatları hemen başlatıldı ve en kısa süre içerisinde depremzedelerimiz evlerine yeniden kavuşacak. Bu belirttiklerimiz dünyada büyük ülkeler olarak belirtilen ülkelerin yapabileceği şeyler değil. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde büyük ülke nasıl olunur tüm dünya görmüş oldu. Bizim hükümetimiz ‘yapacağız’ demiyor, ‘yaptık’ diyor.

'İLÇELERİNTALEPLERİNİ HİÇ GERİ ÇEVİRMEDİK'

Ben gerek belediye başkan yardımcılığı döneminde, gerek belediye başkanlığı döneminde gerekse bakan müşavirliği döneminde hiçbir vatandaşımızı geri çevirmedim. Kapım her zaman açık kaldı. Bundan sonra Allah nasip ederse ve Milletvekili seçilirsem kapım herkese yine açık olacak. Bunun sözünü buradan veriyorum. Belediye Başkan Yardımcılığı ve Belediye Başkanlığı dönenimde Boğazkale’ye, Alaca’ya, Sungurlu’ya, Osmancık’a yani tüm ilçelerimize yardımlar yaptım. Asfalt denildi hiçbir zaman geri çevirmedik. Başka yardım denildi, yine geri çevirmedik.

ÇORUM’UN HEPSİ BİZİM’

Çorum’un hepsi bizim. Ben Çorum’a hizmet edebilmek için aday oldum. Çorum’un hepsi bizim, tüm ilçeleri bizim. Ama bu bölgesel olarak düşününce ben bu bölgenin vekili olacağım ve bu bölge ile daha fazla ilgileneceğim. İnşallah uyum içerisinde çalışacağız. Boğazkale’ye, Alaca’ya, Sungurlu’ya nasıl katkı sağlayabiliriz ilçe belediye başkanlarımızla birlikte çalışacağız. Eksiklerin ve ihtiyaçların giderilmesi adına istişare yaparak çalışacağız..

Murat Karayılan’ın ağzıyla itiraf ettiği bir cümle var: ‘AK Parti’ye verilen her oy PKK’ya sıkılan bir kurşundur’ PKK’ya kurşun sıkmak için oylarınızı AK Parti’ye vermenizi istiyoruz”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AKP 2023-05-09 03:56:46

21 yıldır iktidardasiniz PKK yi neden bitirmediniz. Ayrıca Zeki Gül sen 9 yıl belediye başkan yardımcılığı yaptın muzaffer kulcu sana ateş püskuruyor .Mehmet Karadağ da aynı şekilde acaba onlarda mı sıkıntı var sende mi