Karadağ da kahraman kızı kutladı

AK Parti İl Başkanı Karadağ, otopark yangınında bir genci kurtaran kahraman kızı ziyaret etti.

12 Mayıs 2018 Cumartesi 13:57
Karadağ da kahraman kızı kutladı

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, bir otoparkın kulübesinde çıkan yangında yaralanan genci alevlerin arasından tek başına çıkaran Ayşe Bilgi’yi ziyaret etti. Karadağ, genç kızla bir süre sohbet ederek yaptığı davranışının çok önemli olduğunu belirterek, tebrik etti.

Karadağ, konuşmasında şöyle dedi; “Kahramanlık örneği ile gösteren kardeşimiz Ayşe Bilgi’yi yakından tanımak ve tebrik etmek için geldik. İnsan olarak kahramanlığın ve cesaretin erkeği kadını olmuyor, yürek istiyor, yürekli bir kızımızsın. Allah senden razı olsun. Allah senin gibi kardeşlerimizin sayısını artırsın. Bizler yürekli, elini taşın altına koyan hangi durumda olursak olalım birbirimizin yardımına koşan bir milletiz. Gerektiği zaman devletimizin yanında gerektiği zaman da milletimizin yanında birbirimizin yardımına koşuyoruz. Bizde bu inanç ve bu duygu olduğu sürece kimse yıkamaz.

Olay anını aktaran Ayşe Bilgi de, şöyle dedi; “Otoparkta çıkan yangında görevli olan arkadaşlardan birisi yanıma geldi arkadaşım yanıyor bir havlu falan varsa verir misin dedi bende arkadaşım yanıyor deyince havluyu ısladım gibi arkaya koştum baktım içerden dumanlar geliyordu. Hiçbir şeyi düşünmeden içeriye girerek dumanın içinde yatan genci koltuklarının altından tutarak dışarı çektim. Bu kişi benim kardeşim eşim veya babam da olabilirdi Rabbim kimseye zeval vermesin hepimizin yardımcısı olsun diyerek yaptığınız ziyaret nedeniyle sizlere teşekkür ederim.”

Son Güncelleme: 12.05.2018 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165