Karadağ'dan teşkilatlara talimat

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, 28 Ocak'ta AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek il kongresine Çorum tarihinin en büyük katılımının sağlanması için teşkilatlara talimat verdi.

21 Aralık 2017 Perşembe 11:54
Karadağ'dan teşkilatlara talimat

AK Parti Kadın Kolları tüm ilçelerde kongrelerin tamamladı. Ardından ilçe kadın kolları başkanları ile istişare toplantısı düzenlendi.

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, 28 Ocak'ta AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek il kongresine Çorum tarihinin en büyük katılımının sağlanması için teşkilatlara talimat verdi.

İl Başkanı Mehmet Karadağ, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Semra Akyüz Özdağ, Alaca Kadın Kolları Başkanı Aysema Arklan, Bayat Kadın Kolları Başkanı Fatma Ünlü, Laçin Kadın Kolları Başkanı Aynur Küççük, Ortaköy Kadın Kolları Başkanı Sevda Doğan Karakaş, Mecitözü Kadın Kolları Başkanı Serap Yılmaz, İskilip Kadın Kolları Başkanı Emine Bostan, Kargı Kadın Kolları Başkanı Esra Peker, Osmancık Kadın Kolları Başkanı Fazile Gülden Tökel, Sungurlu Kadın Kolları Başkanı Hamide Uzun"un katılımı ile gerçekleşen toplantıda teşkilatlanma ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, yaptığı açıklamada, “13 ilçenin kongresi 2 aylık süreçte tamamladık. Kongreler öncesi il kadın kolları olarak tüm ilçelerde mülakatlar yaptık. Her bir üyenin titizlikle seçilmesi için tüm teşkilatımız özen ve özveri ile çalıştı. Kongreler esnasında yoğun bir şekilde çalışılarak ilçe kadın kolları teşkilatlarının daha istekli ve heyecanlı bir şeklide olması için emek veren tüm teşkilat mensuplarına teşekkürlerini iletiyorum.” Dedi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ da, yeni dönemde görev yapacak tüm kadın kolları başkanlarına hayırlı olsun dileklerini ileterek, "2019 seçimlerinde il genel ve belediye meclis üyeliklerinde kadınların daha aktif ve etkin olmasını istiyoruz ve bu doğrultuda sizlerin çalışmalarınızı daha kararlılıkla yapmanızı istiyorum. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın belirttiği gibi kadınlar siyasetin nesnesi değil öznesidir. AK Parti olarak kadınların siyasette daha etkin rol oynaması için çalışıyoruz, çalışacağız. Teşkilat olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmanız ilçelerinizde insanlara ulaşmanızı kolaylaştıracaktır. Kadın kolları olarak ilçelerinizde mahalle ve köy teşkilatlanmalarınızı tamamlayın. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile 28 Ocakta gerçekleşecek olan il kongremizin Çorum tarihinde en yüksek katılımlı kongre olmasını istiyoruz. Kadın kolları olarak bu kongreye de yine sizlerden yüksek katılım bekliyoruz. Çorum olarak yine sesimizi tüm Türkiye'ye duyurup Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman yanında olduğumuzu gösterelim. Yeni dönemde aldığınız görevlerde hepinize başarılar dilerim, toplantımız hayırlara vesile olsun.” dedi.

Son Güncelleme: 21.12.2017 12:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.