Karadağ, ‘En büyük sorun trafik’

AK Parti İl Başkanı Karadağ, Çorum'da en büyük sorunun şehir içi trafik olduğunu söyledi.

02 Ekim 2018 Salı 14:19
Karadağ, ‘En büyük sorun trafik’

Çorum Ulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Arap Ballı, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ’ı parti binasında ziyaret etti.

Şehir içi ulaşım hizmetleri hakkında Karadağ’a bilgi veren Ballı, hem şirketlerinin, hem de ulaşım hizmetlerinde yaşanan bir takım sıkıntılarını da ileterek çözümü noktasında destek talep etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İl Başkanı Mehmet Karadağ ise

Karadağ, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi bizim davamız; ‘Halka Hizmet’ davasıdır. Halkımızın refah seviyesini yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkartmaktır. Vatandaşımızın istek ve taleplerine merhem olmaktır. Bu nedenle vatandaşlarımızın memnuniyeti çok önemlidir. Sizler, toplu ulaşım hizmetleri veren şirket olarak vatandaşlarımızla sürekli iç içesiniz ve yakın diyalog halindesiniz. Onları memnun ve mutlu etmek görevimizdir” dedi.

Otobüs sürücülerinin özellikle de yaşlılar başta olmak üzere dezavantajlı insanlara karşı hoşgörülü olmalarını isteyen Başkan Karadağ, “Yenilenen otobüslerle birlikte hizmet kalitesini de artırmalıyız. Otobüslerin yenilenmesi Çorumlu hemşehrilerimizde bir memnuniyet oluşturdu.”dedi.

Ziyarette Çorum’un trafik sorunundan da bahseden Karadağ, Çorum’un en temel sorunlarından birinin de trafik olduğunu, toplu ulaşımda kalitenin artırılmasının ve farklı metotlarla insanların toplu taşımaya yönlendirilmesiyle trafik sorununun en düşük seviyeye indirileceğine dikkat çekti.

Son Güncelleme: 02.10.2018 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abbas 2018-10-02 18:08:40

Çorumun trafik sorunu değil, otopark sorunu var. Bunun en buyuk nedenlerinden biriside vatandaş olarak trafik kurallarına uymamız, ve devletinde bu konuda yeterli yaptırım uygulamamasından kaynaklı. 3 - 4km yarı çaptı bir şehirde heryere özel araçla gitme merakı yerine daha saglıklı ulaşım seçeneklerine yönelmemiz geriyor. Gazi Caddesi gibi önemli bir bir caddenin otopark çöplüğüne dönmesinin önüne geçilmek gerekiyor. Topografya açısından böyle düz bir şehrin bisiklet yolları ile donatılması gerekiyor. Gazi Caddesi ve şehir araçlar için değil insan için, insan odaklı düzenlendiği ve vatandaşlarında sağlıklı olanı tercih ettiğinde sorun çözülmüş olacak.

Avatar
Mehmet 2018-10-02 23:50:44

Çorum’un en büyük sorunu siyaset sayın Karadağ. Sen de bu konuda katkı sağlamak istiyorsan lütfen kenara çekil.

Avatar
Kenann 2018-10-02 14:36:53

Evet doğru peki kim çözecek bunu.. hep park yapmakla, mescit yapmakla olmaz.. Halk olarak biz Camimizi yaparız. Belediye asli işini yapsın trafik. Şehirleşme konut imarlı ha kahvede dağıtması biz aliriz

Avatar
Haluk 2018-10-02 19:28:25

Çorum’u çemberleyecek bir çevre yolu yapılmalı...

Avatar
Memet 2018-10-03 07:29:22

Senin yaptığını kimse yapmaz sen neymişsin be
Bir de piyasa bir ses kaydın varmış hemde çok fenaymış dikkat et reis takip ediyormuş Hoş Allah'tan korkmayan reisten de korkmaz herhalde

Avatar
Trafik 2018-10-07 22:34:59

siz yokken de insanlar yaşıyordu.Siz geldikten sonra huzuru kaçtı.Huzur ve mutsuz idarecilerin memleket yönetmesi çok acayip

Avatar
çorum 2018-10-09 21:37:42

işsizlik sorun değil de trafik mi sorun? diğer başlıca sorunlarımız siyasiler ve onların peşinden ayrılmayanlar

banner165