Karadağ'ı övdü, bir de uyarı yaptı

AK Parti Milletvekili Ceylan Karadağ'ı övdüğü konuşmasında, ayak oyunlarına girenleri de uyardı

03 Ocak 2019 Perşembe 15:19
Karadağ'ı övdü, bir de uyarı yaptı

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağı’ın istifa kararını açıkladığı toplantıda AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan da konuştu. Karadağ’ın konuşmasının bitiminde kalabalığa hitap eden Ceylan Mehmet Karadağ’ı överken, ayak oyunlarına girenlerin de bedelini ödeyeceklerini söyledi. Ceylan şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımız Mehmet Karadağ’dan övgüyle bahsetmiştir. Yeniden il başkanı olması için hasbelkader katkımız olmuştu. Yine olsa yine İl Başkanımızı tavsiye ederim. Önemli olan burda dava. O kocaman yüreğiyle dava adamlığıyla bizlere her zaman yine yardım edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Herkes ne yaptıysa bunun bedelini önünde sonunda öder. Bu ayak oyunlarına kimler gördüyse bunun bedelini ödeyeceklerini bilsinler. Ayak oyunlarını çevirenler bu oyunların dönüp kendilerini bulacağını bilsinler Onun için biz şu ana kadar 3 milletvekili olarak Mehmet Beyin yanındaysak bundan sonra da yanında olacağız.”

KİMSE SUYU BULANDIRMASIN

“30 Mart seçimlerine gidiyoruz. Hiç kimse bulanık suda balık avlamaya, suyu bulandırmaya kalkmasın. Biz taş gibi teşkilatlarımızla 31 Mart geçesi bu parti üzerine oyun oynayanlarla hep beraber hallerini göreceğiz. Yeter ki biz birliğimizi beraberliğimizi bozmayalım. Güzel bir konuşma yaptı. Kendine ve davaya yakışır bir konuşma yaptı. Kendisi içten bir konuşma yaptı. Bu konuşmanın üzerine de Mehmet Karadağ’ı alkışlamaktan başka yapacağımız bir şey yok. 31 Mart seçimleri için yolumuza devam ediyoruz. Parti üzerine oynanan oyunların cevabını 31 Mart’ta 16 belediyeyi de alarak cevap vereceğiz. AK Parti ufak tefek şeylerle sarsılmaz, kimsenin yaptığı da yanına kar kalmaz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
crm 2019-01-03 15:29:16

demek ki hepiniz aynı. farkınız yok, içinizde bi delikanlı yok mu, bu adamn yüzüne vuracak. Allah topnuzu ....

Avatar
Uluçınar 2019-01-03 16:26:08

Bu kadar komedi ağır geliyo vatandaşa ????????????????????

Avatar
SADECE GÜLÜYORUM 2019-01-03 16:28:06

herkes ne ekerse onu biçer sıra sanada gelecek asc sen bunun korkusunu yaşıyorsun bence

Avatar
Mertçe 2019-01-03 16:29:52

Sayın vekil ne diyor anlayan var mı? Madem sayın başkanın hatası yoksa neden istifa ediyor?ALLAH aşkına dalga geçme sayın vekilim.

Avatar
Tafran kime 2019-01-03 15:38:10

Sen yaptıklarının cezasını çekiyorsun. Ayrıca suyu bulandıran da daha düne kadar kol kola gezip vatandaşın aleyhine işler yaptığın kişiler. gelip de Kılıçdaroğlu sana kumpas kurmadı herhalde veya istifana sebep olan olayları Kılıçdaroğlu yapmadı. Sen yaptın. İnanan varmı size çok merak ediyorum.

Avatar
Türkiye 2019-01-03 15:37:04

Kimmiş bunlar kardeşim, hiç mi gazeteci yok Çorum’da. Araştırın ortaya çıkarın.

Avatar
Yusuf 2019-01-03 16:43:26

Müstafi il başkanı ve asc tiyatroculara taş çıkartıyorlar. birbirlerini aklıyorlar.halbuki ikisinin de Çorumda sağır sultan bile duymuş.elleham bizi salak zannediyor bu siyaset düşkünleri.

Avatar
Keyhüsrev 2019-01-03 16:50:09

Fitne evvela kendi sahibini yer.. olan budur.
Çorum için ve partimiz için son derece hayırlı olmuştur.
Nokta..