Karadağ iddialı konuştu

AK Parti İl Başkanı Karadağ, yerel seçimlerde Çorum'da 16 belediyeyi de alacaklarını iddia etti

08 Mart 2018 Perşembe 19:03
Karadağ iddialı konuştu

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, yerel seçimlerde hedeflerinin 16 belediyenin tamamında AK Parti bayrağını dalgalandırmak olduğunu söyledi.

AK Parti Belediye Meclisi grup toplantısı yapıldı. Parti binasında düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Çorum Belediyesi’nde çalışmaların devam ettiğini belirterek, Başkan Gül’ün devraldığı bayrağı daha ileri taşıyacağını söyledi.

2019 seçimlerine en iyi şekilde hazırlandıklarını dile getiren Karadağ, “Çorum’u güzelleştirmlek için gerekli adımları atacağız. Genel merkezimizle istişare içerisinde yerel ve genel seçimlerinden zaferle çıkmak için gerekli çalışmayı yapıyoruz. İlçe teşkilatlarımızla yapıyoruz. Hedefimiz merkez ile birlikte 14 ilçe belediyesi ve iki tanede belde belediye başkanlığıyla birlikte 16 belediyenin tamamını almak. Ak parti belediyeciliğinin Çorum’un tüm belde ve ilçelerinde en iyi şekilde hayata geçirmek istiyoruz. Tüm ilçelerde seçim koordinasyon merkezi ve başkanlıklarının oluşturulması için çalışmalar sürüyor. Seçim sathına girmeden içe teşkilatlarımız, belediyelerimiz ve mahalli teşkilatlarıyla köy teşkilatlarıyla koordineli bir şekilde çalışmayı yürütüyoruz” dedi.

Şeker fabrikasının özelleştirilmesi ile ilgili de açıklama da bulunan Karadağ, “CHP her zaman tribünlere oynuyor. Konuşmaya devam etsinler. Her konuda Türkiye’nin menfaatine olan neyse ona göre kararlar uygularız. Savaş ortamında bile ekonomimiz büyüyor. Dünya ile yarışıyoruz. CHP bu akılla devam etsin” diye konuştu.

İHA

Son Güncelleme: 08.03.2018 20:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kaankan 2018-03-08 19:49:52

Kardeşim siz dün bütün edepsizliği bu Belediye Meclisi kadrosuyla yapmadınız mı? Ulan ne değişti Külcü hırsız da kalanlar çok mu temiz.. Sadece ne dediğinize dikkat edin yeter.. Ak Partili bir vatandaş olarak bizi rezil etmenize müsaade etmeyeceğiz.

Avatar
Veysel Sarı 2018-03-09 03:09:38

Siyaseti şöyle eskiye gidince aklıma Sn.Turan Atlamaz dönemi geldi.O dönemde Sn.Karadağ il başkanı idi.Hatta Ak Parti nin ilk belediye baskaniydi.Peki o donemde neler yapılmıştı neler yapılmamıştı.Ogünle bugün arasında sadece değişen kur farkı ve enflasyon.Değişmeyen kişiler ve anlayış.

Avatar
ALİ DEMİR 2018-03-09 03:12:21

Gelen gideni aratır derler ya aynen öyle. Siyaset çorumda ayağa düşmüş durumda.

banner165