Karadağ meclis adayları için ne dedi?

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, il genel ve belediye meclisi adaylarının millette karşılığı olan isimlerden oluşacağını söyledi.

01 Kasım 2018 Perşembe 12:01
Karadağ meclis adayları için ne dedi?

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, yerel seçimlerde il genel ve belediye meclis üyelerinin millette karşılığı olan isimlerden oluşacağını açıkladı.

AK Parti İl Genel Meclisi Grubu İl Başkanı Mehmet Karadağ başkanlığında parti binasında toplandı.

Toplantının basına açık bölümünde önümüzdeki yerel seçim sürecini hatırlatan Karadağ, “Yerel seçimlere il genel meclis üyelerimizle hazırlanıyoruz. İl Genel Meclisimiz şimdiye kadar yapılan hizmetleri ve gelecek dönem yapılacak hizmetleri anlatmanın gayreti içindeler. Çorum’da tüm köylerimizi baştan başa dolaşıp hem gönül köprümüzü geliştireceğiz hem de yaptığımız hizmetleri ve bundan sonra yapacaklarımızı anlatacağız. Aynı zamanda vatandaşımızın taleplerini dinleyeceğiz.”dedi.

31 Mart yerel seçimlerinin her seçim gibi önemli olduğunu vurgulayan Karadağ, ‘Yerel seçimlere AK Parti’nin tüm kademelerinde ciddi hazırlık içindeyiz. 24 Haziran’da el ettiğimiz başarıyı yerel seçimlerde daha fazla ileri taşıyacağız. Milletimizin geçmişte olduğu gibi bu seçimde de partimize teveccüh göstereceğine inanıyoruz. Milletimizin karşısına hem il genel hem de belediye meclis üyeliğinde milletimizde karşılığı olan adaylarla çıkacağız.”diye konuştu.

Son Güncelleme: 01.11.2018 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akpartili 2018-11-01 15:57:10

İnşaatçı haritaci tuccar ticaret erbabı mümkünse rantçı lar uzak durun artık yeter yeni rantcılar istemiyoruz emekli memur işçi bunlardan yapın kardeşim

Avatar
messi 2018-11-01 12:55:20

tabi ki bunların hepsi cüzdan aşkı için pardon millet aşkı için. Çorum Ak Parti teşkilatı bireysel başarının çok önemli olmadığı, önemli olan kimin ekibinde olduğun dönemini yaşamaktadır. meclis üyesi efendilere gelince listeler hazırlanırken meclise girene kadar gece son dakikalara kadar baskı üstüne baskı yaptırıyorlar. seçilip listeye girince ise ne hikmetse adamlar partiden içeriye uğramıyorlar. konunun uzmanlarını seçin. partiyi erdoğan gibi sırtlayan adamları teşkilatınıza alın. sağda solda fotoğraf karelerinde görünmek için bağırıp çağıran parmağını uzatıp poz veren adamlar bugün varlar yarın yoklar. 10 dk gözünüzü kapatıp yaslanıp düşünün.

Avatar
ismail baş çamlıca 2018-11-01 20:19:11

abi niye bukadar korkuyorsunuz acık kimlikle yazsanızya yoksa ilbaşkanı sizi yakınen mi tanıyor bakın ben yazdıklarımı hep acık kimlikle yazdım ve yazacagım ha editör izi biliyormuş

Avatar
ismail baş çamlıca 2018-11-01 22:51:36

şu nu diyebilecek misiniz ilgenel meclisi adayalarını özüne uygun kırsaldan gösterecegiz öyle şehir ve ilçe ikamet edenlerden göstermeyecegiz o fotolardaki meclis üyeleri nin hepsi il de ikamaet eediyor sizce köyden meclis üyesi olmaz yada sizin dediklerinizi mi yapmazlar

Avatar
Hak 2018-11-02 11:18:38

İl başkanjnın hiçbir özelliği REİSİN söylediği özelliğe benzemiyor partiyi bitirme

Avatar
Kim o 2018-11-02 01:43:46

Kim Sen mi Boşversene kim inanır Tabiki Kadir İnanır.

Avatar
Sorumlu 2018-11-02 23:31:02

16 yıldır benim fikrim hiç sorulmadı.Çevredeki akrabalar kovulmadikca bu iş düzelmez.

banner165