Karadağ söz aldı, 3 talep iletti

İl başkanları toplantısında söz alan AK Parti İl Başkanı Karadağ, Çorum'la ilgili üç ayrı talebi Cumhurbaşkanı Erdoan'a iletti.

14 Eylül 2018 Cuma 21:11
Karadağ söz aldı, 3 talep iletti

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, AK Parti Genel Merkezinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen ‘126. Genişletilmiş İl Başkanları’ toplantısında söz alarak Çorum’un bazı taleplerini iletti.

Yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Zeki Gül, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur ile birlikte İl Başkanları Toplantısı'na katılan Karadağ, Çorum Şeker Fabrikasında çalışan işçiler  için Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanı Ahmet Aksu ve Türk Şeker-İş Genel Başkanı Ergin İçenli ile görüştüğünü, bugün de il başkanları toplantısında söz alarak işçilerin tazminatlarının ödenmesi talebini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a aktardı.

Karadağ, ayrıca 28 Şubat mağduru öğrencilerin okullarında ya da başka bir okulda okuyup mezun olanların memuriyete alınmaları ile esnafa kredi sağlanması için Halk Bankası’ndan Esnaf Kefalet Kooperatiflerine kaynak temini sağlanmasının arzu edildiğini iletti.

YEREL SEÇİMDE EN DOĞRU ADAY

İl başkanları toplantısını da değerlendiren Karadağ, şöyle dedi; "Toplantı ile ilgili de açıklamalarda bulunan İl Başkanı Karadağ, “Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığı’nda gerçekleştirilen 126. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımıza katılım sağladık. Toplantımızın ana gündem maddesi teşkilat çalışmalarımız, ekonomideki son gelişmeler ve yerel seçimler üzerine değerlendirmeler oldu. Başkanımız, ekonomik gelişmeler ve ülkemizin içinden geçtiği durum sebebiyle İhracat ve ithalatla işi olmayan hiç kimsenin dövizle işi olmamalıdır vurgusu, milletimizin paramıza daha güvenle yaklaşma gerekliliğini bir kez daha ortaya koydu.

Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi bu dönemler ülkenin ve milletin çıkarlarını şahsi siyasi ve ekonomik çıkarlarının üzerinde tutanların diğerlerinden ayrıştığı günlerdir. Bunları şimdi gayet iyi tanıyoruz. Genel Merkezimizin aday belirleme çalışmalarını erken bir takvime çekip çalışmalarını ona göre şekillendirmesi, biz teşkilatlara vites artırmamıza gideceğimizi gösterdi. Yerel seçimlerde en doğru adayı belirleyip Çorum halkımızın karşısına çıkaracağımızdan hiçbir kimsenin şüphesi olmasın. Partimizin ilkelerinden taviz vermeden yerel seçim çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 126. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

Son Güncelleme: 14.09.2018 23:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 2018-09-15 17:53:56

Çorum’a dair bir talep yok, ıvır zıvır; havaalanı hakkımız demeye korkuyor galiba, bir de Çorum’u yönetecek, peh!

Avatar
Cemil 2018-09-16 12:31:42

Boş yazıyorsunuz. Bunca yolsuzluğa bunca hırsızlığa bunca hukuksuzluğa rağmen yine AKP ye verirsiniz.

Avatar
Çorum 2018-09-16 10:53:20

Karadağın reklamını yapıyorsunuz bu sefer zor

Avatar
Saim gundogdu 2018-09-14 23:51:44

Corum seker fab 9 yildir calisiyordum 2 cocukla issizim koruma guvenlik onlisans mezunuyum işsiz kadrosuna gecdim

Avatar
Hikaye 2018-09-19 20:50:24

Tuzu kuru il başkanı Mehmet Karadağ hikaye anlatmayı seviyor.Hikayeden dostlar alış veriste görsün misali bir iki fotoğrafla şekil yapmış.Ötesi yok gerisi zaten hikaye

Avatar
İskilipden 2018-09-15 18:34:28

Reisimden Tosya İskilip Çorum duble yolu müjdesini bekliyoruz ilçemiz ERİYOR bir açılsa Çorumda 2 katına ulaşır inanın. İç Anadolu bağlantı kuzey güney birleşme merkezi olur dünyanın merkezi olduğu gibi. Müjde inşAllah verilir.

Avatar
ismail baş çamlıca 2018-09-16 22:39:44

habercim 19 söz aldı ne yani talepler için mi RTE söz aldı en dogru aday bırakın şifreli haber yapmayı bakın faruk özkader de ilbaşkanlıgında çok başarılı idi ama hiç bir yere aday olamadı öyle ilbaşkanı şimdiden kesin aday gibi taktim yapmayın eskiler ne olacak