Karadağ söz verdi

AK parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, şeker pancarı üreticisinin bundan böyle mağdur edilmeyeceği sözünü verdi.

09 Kasım 2018 Cuma 20:26
Karadağ söz verdi

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, geçtiğimiz günlerde Çorum Şeker Fabrikası’nda alacakları için eylem yapan nakliyeciler ve pancar üreticilerine verdiği sözü yerine getirdiğini bildirdi.

Nakliyeci ve üreticilerin yaşadığı sorunların çözümü için Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Çorum Jandarma İl Komutanı Abdurrahman Başbuğ, Çorum Şoförler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Pankobirlik Başkanı Ahmet Pehlivan ve Safi Holding yetkileri bir araya geldiklerini hatırlatan Karadağ, yapılan toplantı sonrasında pancar alımının başlanmasına ve nakliyeci esnafının alacaklarının ödenmesi kararının çıktığını ifade etti.

Karadağ, yapılan görüşmeler sonucunda 200'e yakın kamyoncu ve üreticinin Çorum Şeker Fabrikası’ndan alacaklarının söz verilen tarihten 3 gün önce hesaplara yattığını kaydetti.

Çorum şeker pancarı üreticilerinin mağdur edilmesine müsaade etmeyeceklerini dile getiren Karadağ, çiftçilerin gönül rahatlığıyla üretim yapmalarını istedi.

Karadağ, şeker fabrikasının özelleştirilmesinden sonra bir takım aksaklıklar olabileceğini, ancak bu aksaklıklar sonunda kimsenin mağdur edilmeyeceğine dikkat çekti.

Şeker fabrikası yönetiminin de konuya duyarlı yaklaştığını kaydeden Karadağ, mağduriyetlerin giderilmesi hususunda isteklerine olumlu karşılık veren Safi Holding yönetimine teşekkür etti.

Son Güncelleme: 10.11.2018 17:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.