Karadağ’dan çağrı

AK Parti İl Başkanı Karadağ, meclis üyelikleri ile ilgili bir çağrıda bulundu.

02 Aralık 2018 Pazar 21:00
Karadağ’dan çağrı

AK Parti Çorum İl Yönetim Kurulu haftalık toplantısı İl Başkanı Mehmet Karadağ başkanlığında gerçekleştirildi.

Parti binasında gerçekleştirilen toplantıya İl Başkanı Avukat Mehmet Karadağ,İl Disiplin Kurulu Üyeleri,İl Hakem Heyeti Başkanı Hüseyin Kılıç ve Üyeleri, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda; Teşkilatlar ile 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli ve idari yerel seçimlerinde İl Genel ve Belediye Meclis Üyeliği, aday adaylıkları için başvuru süreci ile ilgili değerlendirmeler yapıldı.

Toplantı sonunda aday adaylık başvuruları hakkında değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Avukat Mehmet Karadağ, “Yerel seçimlerde teşkilatlarımızdan İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyeliği Aday Adayı olmak için müracaat etmek isteyen parti mensuplarımız ile Partimizden İl Genel ve Belediye Meclis Üyeliğine aday adaylığı düşünen vatandaşlarımız 03.12.2018 Pazartesi günü saat:17.00’ye kadar başvuru yapabilirler” dedi.

İlimizin gelişmesinde katkı sunmak ve hizmet etmeyi düşünen herkesi aday adayı olmaya çağıran Karadağ, “Bizimle birlikte şehrimize hizmet etmeye gönüllü, benimde bu şehir için projem var diyen ve halka hizmet Hak’ka hizmet düsturunu benimseyen tüm vatandaşlarımızı aday adayı olmaya bekliyoruz” diye konuştu.

“Bizim davamız milletimize hizmet davasıdır” diyen Karadağ, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerden zaferle çıkacaklarını söyledi.

Güçlü yerel yönetimlerin güçlü bir meclis ile olacağına işaret eden Karadağ, şöyle dedi; “ Yerel seçimlerde belediye başkanlıklarının yanında meclislerde de çoğunluğu alarak, böylelikle de şehrimiz için alınacak kararların gecikmelere mahal vermeden hızlı alınmasını sağlamış olacağız. Bunun için teşkilatlar olarak el ele verip, gönül birliği içerisinde azimle seçimlere hazırlanmaya devam edeceğiz”

Son Güncelleme: 03.12.2018 00:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İrfan 2018-12-02 23:24:07

Hala orada duruyorsun ya helal olsun sana. Tevbe et ve kamuoyundan özür dile vede istifa et çek git

Avatar
Ali 2018-12-03 00:36:45

İstafa etmedi mi

Avatar
ahmet 2018-12-03 09:00:44

okadar adamın içinde birisi de çıkıp başkana hesap soramıyor. demek ki koltuk sevdası en alt üyeden başlıyor. sorsanıza başkana, başkanım hayırdır ortalıkta bir dedikodu dönüyor, bu işin aslı nedir diye? böyle hiçbirşey yokmuş gibi takılarak çorum halkını kandırabiliyor musunuz?

Avatar
Hamdi 2018-12-03 11:32:28

kasette gazeteciler de varmış, Karadağ'ın emir kulları. habercim 19 şu gazetecileri pardon memlekette gazeteci kılığında gezenleri bir yazsanız, iyi olur. İnsanlar gerçek gazetecilerle bu soytarıları ayırtmada yardımcı olursunuz.

Avatar
Mert 2018-12-03 00:52:05

Herhalde meclis üyesi olmaya çekiniyorlar. Bu kadar kaset ve dosya toplama işi olunca buda normal.

Avatar
Aslan 2018-12-03 00:03:03

Yorumları yayınlamakta adaletli olun

Avatar
Mert 2018-12-03 08:41:07

Şu an partiye zarar veriyorsun. En iyi hizmetin istifa olacaktır. O makamda bulunman zerre miktarı partiye fayda vermez. Lütfen git artık..

Avatar
vatandaş 2018-12-03 08:51:29

gözümle görmesem inanabilirdim ama malesef o işler öyle olmuyor. vekil arıyor adamları üste çıkıyor, bakan arıyor adamları üste çıkıyor, ankara genel merkezden arıyorlar adamları üste çıkıyor. gariban başvuranlar ise acaba listeye girecek miyim, ilime hizmet edebilecek miyim diye bekleyip duruyorlar, yazık. milleti boşuna heveslendirmeyin. şuan meclistekiler ne başarı gösterdiler de listeye girdiler? aynı şeyler il genel meclisi için de geçerli.