Karapıçak açık ve net uyardı

MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, partisi adına kamuoyuna açıklama yapma yetkisi bulunanları hatırlattı, bir dizi uyarı ve hatırlatmalarda bulundu.

23 Aralık 2020 Çarşamba 20:00
Karapıçak açık ve net uyardı

MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, partisi adına kamuoyuna açıklama yapma yetkisi bulunanlar dışında kişisel görüş ve düşüncelerini parti amblemi altında eski adaylıkları, başkanlıkları veya aday adaylıklarını kullanarak dile getirmelerinin kabul edilemez bir davranış olduğunu bildirdi.
Karapıçak, Cumhur İttifakı’na zarar verecek eylem ve fiillere affedilmeyeceğini belirterek, yerel basının da partinin görüş ve düşüncelerini resmi sosyal medya hesaplarından takip edebileceği tavsiyesinde bulundu.
Karapıçak, 'kamuoyuna açıklama' başlıklı duyuruda şu görüşlere yer verdi;

“Milliyetçi Hareket Partisi adına açıklama yapma, demeç verme ve gündemle ilgili görüş, öneri ya da eleştiride bulunma yetkisi genelde Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey ile Genel Merkez Yöneticilerimize ve yetkilendirilmiş parti sözcülerine aittir. Yerelde ise bu yetki Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı, yetkilendirilmiş il ve İlçe yöneticilerine aittir.

DÖNEM DÖNEM  DEMEÇLER GÖRÜYORUZ

Dönem dönem Çorum yerel basınında, gerek ülke gündemi, gerekse yerel siyaset ve ekonomi gündemine ilişkin olarak arkasına MHP logosu yerleştirilmiş fotoğraflar konularak; eski aday, eski başkan, eski üye gibi sıfatlarını Milliyetçi Hareket Partisi ile bütünleştirerek açıklamalar yapıldığını müşahede etmekteyiz.

BİRİLERİNİN ŞAHSİ DÜŞÜNCELERİNİ…

Milliyetçi Hareket Partisi olarak şanlı üç hilalimizin uygun olan her yerde kullanılmasından kıvanç duyarız ancak, birilerinin şahsi düşüncelerini, partimizin amblemini ve hasbelkader şereflendirildikleri eski adaylıkları, başkanlıkları veya aday adaylıklarını kullanarak dile getirmeleri kabul edilemez bir davranıştır.

MHP ye üye olmak bir şereftir, MHP de aday olmakta bir şereftir. Şahısların kendilerine bahşedilen bu şerefi ömür boyu bir şeref madalyası olarak taşımaları layık oldukları sürece en doğal haklarıdır.

AÇIK VE NET UYARIYORUM…

Ancak, şahsi çıkarları için bu şerefli sıfatlarını kullanarak beyanat vermeleri, hele bunu MHP’ nin duruşu gibi yansıtma gayretleri iyi niyetle bağdaşmamaktadır.

Buradan açık ve net olarak bir uyarıda bulunuyorum. Kimse MHP’yi kendi görüşleri, işleri ve menfaatleri için kullanma gafletine düşmesin. MHP ve Cumhur ittifakı düşmanlarına prim vermesin. Kendilerine teveccüh gösterenlerin şer emellerine alet olmasın.
Aklı başında olan herkes, MHP ve ülkücü hareketin teşkilat disiplininden taviz vermeyeceğini iyi bilmelidir.
Özellikle son dönemde Devletimizin sınırlarımızın dışında yürüttüğü Milli Egemenlik haklarımızı korumaya yönelik mücadelesinde en büyük gücümüzün içerideki birlik ve beraberlik olduğu unutulmamalıdır.

İTTİFAKA ZARAR VERECEK EYLEMLERE İZİN VERMEYİZ

Gündelik çıkar ve hesaplar yaparak gündemde kalmak gibi basit bir gaye için Cumhur İttifakında vücut bulan Milli Birlik ve beraberlik ruhuna zarar verecek söylem ve eylemlerin tarafımızdan affedilmeyeceği bilinmelidir.
Devlet politikaları ve hükümet icraatlarının ilimizde de amacına uygun olarak yürütülmesi, bunların takip edilerek değerlendirilmesi varsa eksikliklerinin tamamlanması yönünde katkıda bulunmak parti teşkilatı olarak bizim görev ve sorumluluklarımız arasındadır.
Bunu da titizlikle yaptığımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

YEREL BASINA HATIRLATMA

Gündelik siyasete ilişkin partimizin görüşlerini merak eden basın mensuplarına da partimizin resmi yayın organlarını ve resmi sosyal medya hesaplarını takip etmelerini öneririz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan'a kapak 2020-12-23 20:36:16

Bu açıklama Kenan Şahin'e kapak olsun. bundan sonra MHP'nin adını kullanarak zırt pırt açıklama yapabilecek mi bakalım?

Avatar
Kenan 2020-12-23 21:59:35

Kenan Şahin CHP göz kırpıyor

Avatar
hasan19 2020-12-24 07:02:46

ihale var mı ihale...
il başkanı herkese ayar vermiş. yakında sende eski il başkanı olacaksın unutma...mhp bu işler eskiden bir faksa bakardı şimdi bir watsap mesajına bakıyor. Adam görüş gönderir gazeteciler eski il başkanı ya da belediye başkanı yazamaz mı? basının şu haline bak kendilerine verilen ayarı alkışlıyorlar. ne kadar acayip ve üzücü.

Avatar
Ali vefa 2020-12-23 22:38:13

Mhp Akp ye kuyruk olmaya devam . Bahçeli’nin Akp ye demeleri unutuldu .

Avatar
Corumlu 2020-12-23 22:51:50

İl başkanı göreve devam ederse MHP de kimse kalmayacak sayesinde

Avatar
Muzaffer 2020-12-27 01:54:08

MHP diye bir partimi var acaba

Avatar
Muzaffer 2020-12-27 01:55:12

MHP diye bir partimi var acaba

Avatar
İskilipİli 2020-12-24 05:46:35

18 yıl önce MHP. Mehmet Lokum baykan tarafından 10 km. si açılan TOSYA İSKİLİP YOLUNUN tamamlanması yönünde çalışma yapılması için gerekli çalışmaları bekliyor ilçemiz.