Karapınar’da gövde gösterisi

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, 50 köy muhtarının katıldığı sahur yemeğine katıldı.

13 Temmuz 2015 Pazartesi 14:49
 Karapınar’da gövde gösterisi


AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, 50 köy muhtarının katıldığı sahur yemeğine katıldı.


Ovakarapınar Köyü Muhtarı Zeki Oral’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen sahur yemeğinde Milletvekili Salim Uslu ile birlikte AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, İl Genel Sekreteri Ömer Arslan, Genel sekreter Yardımcısı Recep Çıplak, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, İl Genel Meclis Üyesi İmar Komisyon Başkanı AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erhan Akar, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Peker ve 50 köy muhtarı yer aldı.


Sahur yemeği öncesinde muhtarlarla toplantı yapan Salim Uslu, köylerin sorunları ve beklentileri hakkında muhtarlardan bilgi aldı. Gecenin sonunda kısa bir konuşma ile misafirlerine teşekkür eden Ovakarapınar Köyü Muhtarı Zeki Oral, “Değerli milletvekilimizin seçim sonunda da bizleri ziyaret etmesi ve soframıza misafir olması bizlere onur verdi. Kendisine ve değerli misafirlerime köyüm adına teşekkür ederim.” dedi.




Son Güncelleme: 13.07.2015 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.