Kardeşçe yaşayacağımız bir Türkiye için adayım

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Milletvekili Aday Adayı Hasan Levent Çöphüseyinoğlu, Çorum Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı

28 Mart 2023 Salı 19:00
Kardeşçe yaşayacağımız bir Türkiye için adayım

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Milletvekili Aday Adayı Hasan Levent Çöphüseyinoğlu, Türkiye’de hep birlikte refah içinde ve kardeşçe yaşayabileceğimiz koşulları oluşturmak için aday olduğunu belirterek, “Bilinçli ve sağduyulu halkımız ile el ele vererek iktidar olacağız" dedi.

Çöphüseyinoğlu, CHP İl Binasında düzenlediği basın toplantısı ile birlikte Çorum Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. Basın toplantısına CHP İl Başkanı Ümit Er, Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, Gençlik Kolları Başkanı Onur Topkül, İl Kadın Kolları Başkanı Kamile Anar, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Hanim Ergül, Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Tuncay Yılmaz, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile partililer katıldıİl Başkanı Ümit Er, Milletvekili Aday Adayı olan Çöphüseyinoğlu’na başarılar diledi.

Konuşmasına depremde hayatını kaybedenler için başsağlığı dileyerek başlayan Çöphüseyinoğlu, “Ülkemizin kurtarıcısı, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurucusu ve ilk Genel Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde parti üyesi olarak başladığım siyasi hayatıma 2 Dönem Merkez İlçe Sekreterliği, 1 Dönem (2014-2019) Belediye Meclis Üyeliği görevlerinde bulundum. Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir dönem meclis üyeliği, aynı zamanda meclis başkan yardımcılığı görevini üstlendim. 2 dönemdir Çorum Mimarlar Odası Başkanlığı yapıyor iken istifa ederek partime ve ülkeme faydalı bir nefer olacağıma inanarak milletvekilliği aday adaylığımı açıklamak istiyorum” dedi.

Çöphüseyinoğlu, “Genel Başkanımız inşallah 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde çıktığımız bu yolda yeniden üreten, enerji, tarım ve hayvancılıkta dışa bağımlı olmayan yasama, yürütme ve yargının herkese eşit uygulamalar yaptığı, yanlış iç ve dış politikaların düzeltildiği, kimsenin ötekileştirilmediği, sen - ben kavgasının olmadığı, üreticilerimize teşvik ve desteklerin sağlandığı, yeraltı ve yerüstü kaynaklarımızın değerlendirildiği, dünyada tekrardan söz sahibi olacağımız Türkiye’mizde hep birlikte refah içinde kardeşçe yaşamak için adayım. Bilinçli ve sağduyulu halkımız ile el ele vererek iktidar olacağız. Bu yolda tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum”ifadesini kullandı.

Son Güncelleme: 28.03.2023 19:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hedef 2071 2023-03-28 23:36:49

Hdp ile kol kola gezip,İslam düşmanlığı yaparakmı kardeşçe yaşamak.o biraz zor.sizin olduğunuz yerde kardeşlik olmaz.

Misafir Avatar
Başöğretmen 2023-03-29 14:05:56 @Hedef 2071

hacı nuri sen gerçek hacı isen boşa gitmişsin.40 bin kişin katili ile saadetler dilerim

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Hacı Nuri 2023-03-29 11:46:51 @Hedef 2071

Sen önce terör örgütü Hizbullah'ın siyasi uzantısı Hüda Par ile ittifak yapanlara son bu soruyu "Hedef 2071" rumuzlu aktrol

Beğenmedim! (1)
Avatar
Adam 2023-03-29 09:55:18

Chpkk kardeş oldu ,şehitlerin kanı elinizde .

Avatar
GÖREN GÖZ 2023-03-29 10:10:36

ALLAH U EKBER ! NİDALARI GELDİ VE FARELER KAÇIŞTILAR, DEDİ YAZAR.

Avatar
Çorum 19 2023-03-29 14:16:12

Türk milleti ne kendini ne de başka Türkleri sevmez

banner165