Kargı’da Kavuştu ile çalıştı

AK Parti İl Başkanı Karadağ, Kargı'da Çorum eski Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu ile birlikte seçim çalışması yaptı

21 Nisan 2018 Cumartesi 12:01
Kargı’da Kavuştu ile çalıştı

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Kargı’da Çorum eski Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu ile buluşarak seçim çalışması yaptı.

 24 Haziran’da yapılacak seçimler öncesinde ilçe teşkilatı ve esnaf ziyaretleri başlatan Mehmet Karadağ, Ali Yüksel Kavuştu ile birlikte Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, AK Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Yıldız, Mesut Tuğrel, Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin de katılımı ile toplantı düzenledi.

Karadağ, yaptığı açıklamada şöyle dedi; “TBMM Genel Kurulu’nda 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçim kararını aldık. Yeni dönem yeni hükümet sistemi ile çok daha güzel olacak inşallah. Milletimizle hizmet yolunda kutlu yürüyüşümüze devam ediyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. 24 Haziran seçimleri ülkemizin geleceği açısından önemli. Bu seçimle inşallah güçlü bir şekilde Başkanımızı seçmiş olacağız. 24 Haziran ülkemizin önümüzdeki 100 yıl hedefleri açısından son derece önemlidir. Bizlerde bu bilinç ve düşünceler ile teşkilatlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışıp 24 Haziran’a en iyi şekilde hazırlanacağız. Bugün saha çalışmalarına başlayabildiysek, her an seçim olacakmış düşüncesinde olan teşkilatlarımızın hazır olmasına borçluyuz”

Toplantı sonrası esnafı ziyaret ederek taleplerini dinleyen Karadağ, hükümet olarak esnafın ve halkın sorunlarının çözülmesi konusunda ciddi anlamda gayret gösterdiklerini belirterek; “ Milletimize kulak veriyoruz. Bizim hedefimiz halka hak ettiği en iyi hizmeti sunarak ihtiyaçlarını karşılayabilmektir. Çalışmalarımıza halkımızın talepleri doğrultusunda yön veriyoruz. Esnaf ziyaretlerimize devam edeceğiz. Hergün sahadayız. Teşkilat olarak her zaman Çorum halkının hizmetindeyiz. Bu ziyaretlerde en önemli şey hemşerilerimizle bir arada olup, onların gönüllerinde yer almaktır.” dedi.

Son Güncelleme: 21.04.2018 12:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165