Kargı’nın eğitim sorunu Uslu’da

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Anadolu Lisesi Müdürü Halil Dağ ve Okul Aile Birliği Başkanı...

13 Ocak 2015 Salı 18:18
 Kargı’nın eğitim sorunu Uslu’da


Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Anadolu Lisesi Müdürü Halil Dağ ve Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Basri Aksoy ile birlikte AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret ettiler.


Eğitim konularının görüşüldüğü ziyarette konuşan Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen “Desteklerinizle ilçemize kazandırılan Çöp Toplama aracından sonra Çöp Konteynerleri için de 50 Bin TL ödenek müjdesini verdiniz teşekkür ediyoruz” dedi.


Milletvekili Uslu ise, “Her alanda olduğu gibi eğitim kurumlarımızın fiziki alt yapısını günden güne daha iyiye taşıyoruz. Bizler devlet olarak hazırladığımız nezih, günümüze yakışır modern binalarımızı hizmete sunuyor, sizlerde, size emanet edilen çocuklarımızın ahlaki değerlere uygun bir şekilde eğitiyorsunuz. Fiziki şartların oluşturulması oldukça önem arz etmektedir. Ancak fiziki şartlardan çok eğitim sisteminin kalitesi ve nitelikli eğitimciler geleceğe yön verecektir. Geçtiğimiz yıl Kargı Anadolu Lisemizden mezun olan öğrencilerimizin yüzde 80’nin Lisans düzeyinde yerleşmiş olmasından dolayı sizleri de tebrik ediyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi.





Son Güncelleme: 13.01.2015 18:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.