‘Kavgamız vurguncu düzene karşı’

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı Sami Çam, çalışmalarına ilçe ziyaretleriyle devam etti.

14 Mart 2015 Cumartesi 16:15
 ‘Kavgamız vurguncu düzene karşı’


Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı Sami Çam, çalışmalarına ilçe ziyaretleriyle devam etti. Alaca ve Ortaköy’de parti teşkilatlarını ziyaret eden Çam, büyük coşku ve sevgi gösterileri ile karşılandı.


Yapılan açıklamaya göre, ilk ziyaretini Alaca’ya gerçekleştiren Sami Çam’ı MHP Alaca İlçe Başkanı Alim Okur, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Gökhan Arslan, Alaca Belediye eski Başkanı Fuat İstanbullu ve çok sayıda partili karşıladı.


‘Türk milleti kaderini oylayacak’


Parti binasında partililere hitap eden Çam, Alaca’nın Milliyetçi ve Ülkücü Hareket için önemli bir ilçe olduğunu belirterek başladığı konuşmasında aday olması ve milletvekili seçilmesi halinde Alaca’nın ve teşkilatların her zaman emrinde olacağını dile getirdi. 7 Haziran seçimlerini hem ülke hem Çorum için tarihi sorumluluk ve vebal doğuracak  bir seçim olarak gördüğünü ifade eden Çam, Türk milletinin bu seçimlerde bir nevi kaderini oylayacağını vurguladı.


Gerçekleştirilecek olan seçimlerin ülkenin gelecek kaderini belirleyeceğini kaydeden Çam, AK Parti iktidarının izlediği politikalarla ülkeyi bölünme aşamasına getirdiğini ifade ederek, son olarak dile getirilmeye başlanan başkanlık sistemi söylemlerinin hayata geçirilmesinin Türkiye için bir felaket olacağını belirtti. Ülkesini seven her vatanseverin bu seçimlerde MHP çatısı altında bir araya gelmesi gerektiğini de ifade eden Çam, bu seçimlerin varoluş, yok oluş seçimi olduğunu kaydetti.


Ekonominin iflas ettiğini; işçinin, esnafın, çiftçinin, memurun ve emeklinin geçinemez hale geldiğini anlatan Çam, “Ülkemizde tüm bu ekonomik sıkıntıların olmasına rağmen yeteri kadar para bulunmakta fakat biz kapitalist sistemden kaynaklanan ve yanlış ekonomi politikaları yüzünden insanların ve zenginlerin nefsini doyuramadığımızdan dolayı sıkıntı yaşıyoruz. Bu sebepten bizim kavgamız vurguncu düzene karşıdır. Bizim emperyâl düşünceyle kökü dışarıda olan ideolojilerle bu milletin milli ve manevi değerleriyle kavgalı olan her kesimle, bu milleti bölmeye çalışan herkesle kavgamız dün vardı bugün var ve yarın da olacaktır.” dedi.


‘İktidara gelmek için çalışacağız’


Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Alaca İlçe Başkanı Alim Okur da, ülkenin gidişatının artık herkesin farkında olduğunu ve bu gidişata dur denilecek adresin 7 Haziran’da kurulacak olan seçim sandığı olduğunu kaydetti. Bu seçimlerin hayati önem arz ettiğini vurgulayan Okur, ülkenin Milliyetçi Hareket’e ciddi manada ihtiyacı olduğunu, bu yüzden bir milletvekili çıkartmaya çalışmak için değil, iktidara gelmek için çalışacaklarını ifade etti.


Alaca ziyaretinin ardından Ortaköy ilçesine geçen Sami Çam, burada da İlçe Başkanı Celal Ceyhan tarafından karşılandı. Ceyhan, Milliyetçi Hareket kadrolarının Çorum’dan Milletvekili görmeye hasret kaldığını kaydederek 25. Dönem genel seçimlerinde Çorum’dan Milletvekili çıkartmak istediklerini ve bu anlamda aday kim olursa olsun canla başla çalışacaklarını ifade etti.


Konukseverliğinden dolayı İlçe Başkanı Ceyhan’a teşekkür eden Çam da, Meclise vekil olarak gitmesi durumunda sadece Çorum merkez değil, tüm ilçelerin sorunlarına çare arayacağını söyledi.



Son Güncelleme: 14.03.2015 16:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.