‘Kavşut’un sorunlarını çözeceğiz’

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Sungurlu’nun Kavşut köyünde öğrencilerin çamurdan kurtulup...

15 Ekim 2014 Çarşamba 15:51
 ‘Kavşut’un sorunlarını çözeceğiz’


AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Sungurlu’nun Kavşut köyünde öğrencilerin çamurdan kurtulup daha sağlıklı bir şekilde okula gitmelerinin sağlanması için her türlü tedbiri alacaklarını söyledi.


Bazı internet sitelerinde ve haber ajanslarında Kavşut köyünde bulunan Şehit Kerem Beksiz ilk ve ortaokulunda okuyan öğrencilerin çamur içerisinde okula gidip geldiğinin belirtilmesi üzerine basın açıklaması yapan AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, en kısa zamanda öğrencileri daha rahat ve huzurlu bir eğitim ortamına kavuşturacaklarını belirtti.


Bazı ziyaretlerde bulunmak ve görüşmeler yapmak üzere Ankara'da bulunan Ceylan, söz konusu haberin medya organlarında yer alması üzerine olayın takipçisi oldu.  Konuyla ilgili İl Özel İdaresi yetkilileri ile görüşen Ceylan, Kavşut köyünde inceleme yapılmasını ve sorunun çözümü için neler yapılabileceğinin belirlenmesini talep etti.


İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ve bazı yetkililer Kavşut köyüne giderek gerekli incelemeleri yaparken, köyün çamur deryasından kurtarılması ve yolların yapılması için gerekli çalışmaların başlatılacağı bildirildi.


Ceylan, hükümetin kırsal alanda yaşayan insanların refahı ve mutluluğu için her türlü çalışmayı yaptığını, köylerin yol, su, elektrik başta olmak üzere her türlü altyapı ihtiyaçlarının karşılanmasına büyük önem verdiklerini ifade ederek, Kavşut köyünde yaşanan sorunların da takipçisi olduklarını ve en kısa zamanda sorunun çözümünü sağlayacaklarını kaydetti. “AK Parti hükümetimiz, 'insanı yaşat ki devlet yaşasın' mantığıyla hareket etmekte, insan odaklı hizmet yapmaktadır. Çorum'da yaşayan herkese, tüm ilçe ve beldelere, en ücra köşelerdeki mezralara, yaylalara kadar tüm yerleşim birimlerine hiçbir renk veya düşünce ayrımı yapmaksızın, oy beklentisinde olmadan hizmet götürmenin çabası içerisindeyiz. Temel amacımız insana hizmet ve insanımızın refah seviyesini yükseltmektir" diyen Ceylan, Kavşut köyündeki öğrencilerin ızdırabını en kısa zamanda gidereceklerini, öğrencileri daha rahat ve huzurlu eğitim ortamına kavuşturacaklarını, köy yollarının iyileştirilmesi ve çamur probleminin çözülmesi için gereğinin yapılacağını kaydetti. 




Son Güncelleme: 15.10.2014 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adınız Soyadınız 2014-10-16 08:28:17

nasıl bir demokrasidir ki demokrasilerde devletin kurumları arasında yer almayan il başkanlığı devletin valiliği varken sorun çözüyor.ayrıca bu halk demokrasi eğitimi almalıdır ki ülkenin oligarşi gibi yönetilmesini garipsesin.türkiyenin bir parti devleti olduğunu şimdi anlayabiliyor musunuz ileri demokrat doslarım.

banner165