Kavuncu da ‘Size Söz’ dedi ve saydı

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, 14 Mayıs seçimlerinde saatler kala ‘Size Söz Bahralar Gelecek’ söylemini dillendirenlere mesaj verdi.

11 Mayıs 2023 Perşembe 20:41
Kavuncu da ‘Size Söz’ dedi ve saydı

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, 14 Mayıs seçimlerinde saatler kala ‘Size Söz Bahralar Gelecek’ söylemini dillendirenlere şu sözü verdi: “Size söz, Kandil’e bahar gelmeyecek. Size söz, İmralı canisi ölene kadar hapiste çürüyecek. Size söz, hain FETÖ Türkiye’ye geri dönemeyecek. Size söz, vatanımız bölünmeyecek, ezanlarımız dinmeyecek, bayrağımız inmeyecek. Size söz, aziz milletimiz dünyanın kalbi Anadolu’da ilelebet payidar olacak.

Milletvekilliği dönemi sona eren Kavuncu, Habercim19’a nezaket ziyaretinde İbulunarak, mtiyaz Sahibi Mustafa Demirer ile yerel ve genel gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İşte Kavuncu’nun o açıklaması:

14 MAYIS’A SAATLER KALA

Tek parti vesayetine son vererek, demokrasiye geçişin tarihi 14 Mayıs 1950’den 73 yıl sonra, yine bir 14 Mayıs’ta tarihi bir seçime daha gidiyoruz. Yüzyılın seçimlerine saatler kala tarihi önemine ve sorumluluğumuzun oldukça büyük olmasına binaen 14 Mayıs için çağrımızı bir kez daha yinelemek istiyorum. Zira bu seçimde sadece ülkemizin ve çocuklarımızın kaderi değil, bir bütün İslam coğrafyasının ve umutlarını bize bağlamış tüm mazlumların kaderini belirleyeceğiz.

DARBECİLER, VESAYETÇİLER, EMPERYALLER

Maalesef Türkiye; anti-demokratik, darbeci, vesayetçi bir anlayışla, toplumu dizayn eden politikalarla, milletin vermediği desteği küresel kötülüklerden ve elitlerden alan vesayet odaklarının yönetiminde, 80 yıllık bir kayıpla sayısız zulümler, tarifsiz acılar yaşadı. Ortadoğu’nun zenginliklerini sömürerek semiren emperyaller; her dönemde değişik argümanlarla Türkiye’yi kontrolünde tutarak hedeflerinden alıkoydu.

2002 SEÇİMLERİ MİLAT OLDU

Gelinen nokta itibariyle, 2002 Seçimlerinde ülkemizin demokrasi tarihinde bir milat yaşandı ve Ak kadrolar iktidar olup iş başına geçti. Türkiye o günden bu yana bağımsızlık mücadelesi veriyor. Kesintisiz 20 yıllık Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki iktidarlarımız döneminde; milli iradenin önündeki engeller kaldırılarak vatandaşın nefes alabilmesi; askeri, yargısal, bürokratik, medyatik, ekonomik vesayet odaklarının zaptu rapt altına alınması için büyük bedeller ödendi. Türkiye’nin yerli ve milli üretim anlayışı sadece sebze, meyveden ibaret iken; uçaklara, gemilere, tanklara, arabalara… evrildi. Petrol ve doğalgaz keşifleri gerçekleştirilip, nükleer enerji ve yenilenebilir enerji projeleri hayata geçirildi. Yapılamaz denilen ne varsa hepsi yapıldı.

DÜNYA 5’TEN BÜYÜKTÜR

Bundan sonra da, artık bölgesel bir güç küresel bir aktör olan Türkiye dünyada oyun değiştirici lider ülkelerden biri olmak üzeredir. Emperyallerin zenginliklerini sömürdüğü Ortadoğu’da tüm oyunları bozacak, “Dünya Beşten Büyüktür, Adil Bir Dünya Mümkündür.” şiarıyla bozuk dünya düzenini tarumar edip tüm insanlığa huzur ve mutluluğu getirecektir.

FETÖ VE PKK TAŞERON

Kukla olmaktan çıkıp, tüm engellemelerine rağmen başaran Türkiye’yi ve bencilce kurguladıkları sistemin çökeceğini gören küresel kötülüklerin gözleri bu gün tamamen kararmış durumdadır. PKK’yı başımıza musallat edenler, FETÖ ile 15 Temmuzda yapamadıklarını bu kez bizzat yapmak için korkunç planlar içerisindedirler. Hem Türkiye’nin hem de Ortadoğu’nun zenginliklerini bir yüz yıl daha sömürmek istemektedirler.

JOE BİDEN’EN DEDİĞİ GİBİ

Joe Biden’ın dediği 'muhalefet ve ekonomik darbe ile Erdoğan ı yenme' projesi aşama aşama uygulanmak istenmektedir. "Bedava peynir, sadece fare kapanında olur." 300 milyar dolar para getireceğini söyleyip, zaten yapmayacağı her türlü vaadi şuursuzca verenler bu ülkeye tuzak kurmaktadırlar.

ÖZERKLİK VAADİ

Özerklik vaadi ise başlı başına ülkemizi felakete sürükleyecek sinsi bir plandır. Güya sureti haktan gözüküp, bebek, çocuk, kadın ve şehitlerimizin katili PKK’lılarla bir olanlar da hainlik projesinin bir parçasıdır.

SOĞAN, PATATES, ENFLASYON

Soğan, patates fiyatları, enflasyon, kişisel sebepler veya hangi sebeple olursa olsun bu yapıya verilecek her bir oy ülkemize bir kurşun, bir ihanet olarak geri dönecektir. Bu nedenle büyük oyunu görüp, kurgulanan tezgâhı bilip, vatanı böldürtmemek, Türkiye Yüzyılını başlatmak, bölgesel ve küresel barış ve huzuru tesis etmek için 14 Mayıs’ta emaneti ehline teslim etmek, hepimizin boynunun borcudur.

DURDUĞUMUZ YER BELLİ

Bizim safımız bellidir ve bizim safımız; Türkiye'yi herkes için daha yaşanabilir bir ülke haline getirmek için hayatını kutlu davaya vakfetmiş, ömrünü mücadele ile milletine adamış olan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı, AK Parti'mizin çatısıdır. Yıkmak, yok etmek, bozmak, devirmek üzerine kurgulanmış şer cephesinin tam karşısıdır.

MESELE ŞU, BU DEĞİL TÜRKİYE

Artık mesele şu aday bu parti meselesi de değil mesele kazanımlara sahip çıkarak Türkiye yüzyılını inşa etme meselesidir. Mesele vatanımıza, bayrağımıza, devletimize, ezanımıza, mukaddesatımıza sahip çıkma meselesidir. Mesele İslam’ın Sancaktarı Türkiye olarak tüm dünyada adaleti tesis etme meselesidir. “Mevzubahis vatansa, gerisi teferruattır.” sözünü yaşayarak tüm dünyaya gösteren milletimizin, bu günde istikbal ve istiklalimiz için aynı istikamette hareket edeceğinden hiç şüphemiz yoktur Aziz milletimiz sandık önüne konulduğunda bıkmadan, usanmadan, çok büyük bir katılım, feraset, basiret ve umutla, Vatanımız ve bağımsızlığımız için daima en doğru kararı vermiştir.

YERLİ VE MİLLİ NE VARSA KARŞILAR

14 Mayısta aziz milletimiz; yerli ve milli gurumuz olan ne varsa karşı çıkanlara, millete tepeden bakanlara, bütün kutsallarını, değerlerini, ilkelerini ayaklar altına alanlara,  iktidar hırsı içinde terör örgütleriyle pazarlık masasına oturanlara, LGBT gibi sapkın, sapık ideolojileri meşrulaştırarak aileyi, ahlakı, toplumsal yapıyı çökertmek ve gençleri zehirlemek isteyenlere geçit vermeyecektir.

'SİZE SÖZ' DEDİ VE SAYDI

Gizli mesajlarla efendilerine selam çakan ‘Size Söz Bahralar Gelecek’, söylemiyle millete şirin gözükmeye çalışan siyasi muhterislere, teröristlere, hainlere ve kendini dünyanın efendisi sananlara son sözlerimiz şudur!

Size söz, kandile bahar gelmeyecek. Size söz, İmralı canisi ölene kadar hapiste çürüyecek, Hain FETÖ Türkiye’ye geri dönemeyecek. Size söz, Vatanımız bölünmeyecek, Ezanlarımız dinmeyecek, Bayrağımız inmeyecek. Size söz, aziz milletimiz dünyanın kalbi Anadolu da ilelebet payidar olacaktır."

Son Güncelleme: 12.05.2023 13:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mazlum 2023-05-11 21:04:48

Bu zatı muhterem milletvekilliği döneminde Çorum'a ne gibi hizmetler yapmış acaba. Piyangodan milletvekili oldu ömür boyu emekli maaşını biz ödeyeceğiz bulunmaz HİNT KUMAŞLARI ya

Avatar
Kelekci hala 2023-05-11 21:50:31

Hala sunun haberini yapiyorsun ya Mustafa sana ne deyim. Yav bu Kavuncu bitti artik. Madem bu kadar laf ediyor niye aday olamamis sor bi ona. Imrali'ya heyet gonderip oy isteyen kimmis, Habur'u sorsaydin, megri megri soraydin, feto ile kol kola gezip parsel parsel satanlar kimlerdi soraydin. Haklisin sizin bahar bitiyor 3 gune, hatta sulale devriniz bitiyoooor haciiii. Gule gule sana.

Avatar
Vatandas 2023-05-11 21:49:00

Darbeyi yapan tıpkı sansar vakfı gibi Atatürk dusmanlariydi yani sizin deseniz İskilipli atifin torunlariydi

Avatar
Kıraç 2023-05-11 22:28:49

Size söz, kandile bahar gelmeyecek. Size söz, İmralı canisi ölene kadar hapiste çürüyecek, Hain FETÖ Türkiye’ye geri dönemeyecek. Size söz, Vatanımız bölünmeyecek, Ezanlarımız dinmeyecek, Bayrağımız inmeyecek. Size söz, aziz milletimiz dünyanın kalbi Anadolu da ilelebet payidar olacaktır." Bu konuda hem fikiriz...Ama..
HAK,HUKUK,ADALET vw KUL HAKKI Konusunda 21 yıldır FARKLIYIZ..Onun için oyum MİLLETE...

Avatar
Çorumlu 2023-05-11 22:41:35

Kavuncu:Kavun tatlı geldi.Daha çekilmedin siyasetten.Herhalde 3 maaş sözü aldın.Kim tutar seni.

Avatar
Çorum 19 2023-05-11 23:33:30

Mazide kalan hoş bir sada

Avatar
Demir er 2023-05-12 00:13:31

Ne boş beleş birisin yav hehehehe

Avatar
İskilipli 2023-05-12 05:16:50

Reis şöyle der: " Eşek ölür kalır semeri, Yiğit ölür kalır ESERİ" doğrumu. Geriye dönüp bakmalı. Ne eserim var diye. Vekillik imkanları!!