Kavuncu'dan CHP'ye, 'Geçti Bor'un pazarı...'

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıloğlu'nun demokrasi dışı söylemlerine 'Geçti Bor'un pazarı sür eşeğini Niğde'ye’ atasözüyle karşılık verdi.

01 Mayıs 2020 Cuma 01:10
Kavuncu'dan CHP'ye, 'Geçti Bor'un pazarı...'

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve bazı CHP yöneticilerinin demokrasi dışı söylemlerine isim vermeden cevap verdi.

Kavuncu, CHP yöneticilerine ‘Geçti Bor’un pazarı sür eşeğini Niğde’ye’ atasözüyle karşılık verirken, şöyle devam etti; “Tarihi boyunca hiç bir zaman halkın özgür iradesiyle iktidar olamayan CHP, dünya tarihinin en büyük krizlerinden birini yaşadığımız bu günlerde, kriz fırsatçılığı yaparak son bir ümitle, rejim, sistem tartışması çıkararak, darbe kışkırtıcılığı yapıyor, iktidar hayalleri kuruyor.

İktidar olduğu belediyelerde ‘çuvallayan’, ülkeyi yönetme adına hiç bir plan program, projesi olmayan, DEFÖ #DemokrasiyiFelçEtmeÖrgütü CeHaPe, ‘Geçti Bor'un pazarı sür eşeğini Niğde'ye’. Türkiye artık eski Türkiye değil...” dedi.

Son Güncelleme: 01.05.2020 15:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Izin veriliyor mi 2020-05-01 14:06:36

Musade etmiyorsunuz ki chp belediyeler hizmet etsin. Chp li büyük şehir belediyeleri kendi imkanları ile yardımlar hizmetler veriyorlar. Corum akp belediyesi buyrun süper hizmetler görüyoruz değil mi!!!

Misafir Avatar
izin verilmiyor mu 2020-05-01 16:54:49 @Izin veriliyor mi

izin istiyorlarmı ki?

Beğenmedim! (28)
Avatar
Vatandaş davut a söylüyorum 2020-05-01 18:19:23

Uslubunuz gerçekten çok çirkin. Sizi tanımam etmem ama şunu çok net söyleye bilirim ki, sizinde dindar görünen sakal badem biyik bırakan akp görüntüsünü öyle net çizmişsiniz ki. Gerçekte olan Şu mübarek günde küfür edecek kadar dini kendinize alet ediyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden güzel ülkemiz bu hale geldi.

Misafir Avatar
Davuta söyleyene söylüyorum 2020-05-02 02:36:21 @Vatandaş davut a söylüyorum

Din ile sakalin ne alakası var, adamın dine dair ne söylemi var ki? Artık herkes sakal bıyık bırakıyor korkma sakal bırakırsan dindar olmazsin, bıyığın ağzına girmekten sararırsa o zaman sen de sürersin eşeğini nigdeye :)) Hem nerede küfür etmiş adam, eşeği nigdeye sür dememiş eşeğini demiş. Ben olsam eşeği derdim :))

Beğenmedim! (21)
Avatar
Siyaseti okumak 2020-05-02 17:35:25

CHP li değilim,Canan Kaftancıoğlu'nu da savunmak işim değil,Ancak;İstanbul belediye seçimlerini kazandıran Kaftancıoğlu'nun partiyi yönetme tarzıdır.Belediye seçimleri süresince partisini iyinin üzerinde organize yönetmiştir.Kavuncu ise;sadece boş eleştiri yapmak suretiyle basit siyaset tarzına devam etmektedir.

Avatar
Joker canan 2020-05-02 02:42:02

Bu cananın işi gücü yalan iftira hdp sempatizanlığı. Vekil bu kadına az bile yazmış. Bi iş icraat yaptıkları yok sürekli bi dalavere. Kardeşim attığı iki twitten biri saldırı, bence enerjisini istanbula hizmete vermeli. Yoksa millet ittifakı cuvallayacak.

Avatar
Vatandaş Davut 2020-05-01 16:28:26

CHP Genel Başkanı, sözcüleri çıkacak, ne kadar afedersiniz, ibne, o ... çocuğu, terörist, eşkıya varsa sahip çıkacak daha sonra, milleti, seçimle gelmiş iktidarı tehdit edecek, edepsizlik yapacak hiç kimse cıkıpta hiçbirşey söylemeyecek öylemi. Hadi ordan adama derlerki "it ürür kervan yürür" Milletimiz her şeyin farkında. Milletvekilimiz ne güzel söylemiş bunlar demokrasi düşmanı, bunlar defolu, Defo; Demokrasiyi felç etme örgütü bunlar.

Avatar
Ahmet 2020-05-01 20:42:38

Vatandaş Davut a söylüyoruma cevaptır. Sn " Sosyal demokrat ya da ulusalcı" kardeşim sen "akp" ahlak dersi vermeye kalkışmışsın, sen chpkk sözcüsü özgür özeli, istanbul il başkanı canan kaftancıoğlu nu ... dinledin mi takip ediyormusun ya takip etmiyorsun ya da afedersin iki yüzlüsün. Adamların ağzından resmen şiddet, hakaret, ihanet ... akiyor. Sn şekilde vatandaş davut da az bile söylemiş. Cevap vermedikçe kendilerini kendinizi kral zannediyorsunuz. Ama ben bir deyim soyleyim "korkunun ecele faydası yok"

Avatar
Kenan 2020-05-01 15:15:07

Vekilimiz Çorum için çırpınıyor, Hizmet için gece gündüz demeden çalışıyor. Çorum için yaptıkları ortada sizin ettiğiniz laf mı

Avatar
Xyz 2020-05-03 02:16:37

Yozgatın neden atı alıp üsküdarı geçtiği yapılan küfürlü yorumlardan anlaşılıyor amigolara selam