Kavuncu irtibat bürosu açtı

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Çorum merkezde irtibat bürosu açtı.

04 Eylül 2018 Salı 14:28
Kavuncu irtibat bürosu açtı

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Çorum merkezde irtibat bürosu açtı.

Edindiğimiz bilgiye göre, 24 Haziran seçimlerinde milletvekili seçilen Erol Kavuncu, Meclis çalışmaları dışında kalan zamanlarda vatandaşlarla irtibat kurmak, talep ve şikayetleri dinlemek üzerine merkezde bir irtibat bürosu açtı.

Son Güncelleme: 04.09.2018 17:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2018-09-04 19:55:43

Hayırlı olsun. Sayın çekimizden Tosya İskilip Çorum duble yolu müjdesini bekliyoruz lütfen geriye dönük bayramlara bir bakalım yollar canlarımızı alıyor değermi LÜTFEN ÇORUM İSKİLİP İSKİLİP TOSYA DUBLE YOLUNU YAPTIRINIZ MALİYET BAHANE OLMASIN İSKİLİP ERİYOR ERİYOR.
BİR ŞEYLER YAPILMALI KIZILIRMAK ÇORUMVE ÇEVRESİNDEN GEÇTİİİ İLÇELERİ KANALLARLA SULAMA İMKANI SAĞLANMALIDIR

Avatar
İskilip 2018-09-04 22:12:21

İskilip de kapalı spor salonu tiyatro salonu sinema salonu kültür kerkezi ihtiyar konağı yoktur. İhtiyaçtır. Bayram da trafik felç oldu Belediye desteklemedik ptt kaldırılarak kirhitçi sokak ilebirleşip altı -2 katlı otopark ü da park iye birleşik bir otirma ve dinlenme alanı olamazmi bu arada futbol sanası düzenlere yapılacak idi. Çamur oerlada kurtulacak midir. Eski hastare binası değerlendirilmelidir

Avatar
Kenann 2018-09-05 14:54:19

İskilip için yorum yapan arkadaşım;
Çorum İskilip arası yol ihalesi yapıldı ve Duble değil yani o tren gitti. Bir diğeri artık Vekillerimizin bir ağırlığı yaptırım gücü kalmadı, Vekillerimiz Bakanlarla en fazla fotoğraf çektirir o kadar... Valla onların işi çok zor, sistem değişti biz artık etkili değiliz deseler kimse yüzlerine bakmaz, yok yaparım deseler yapamaz... Ama yazık seçim zamanı yapılmayan ne varsa onun bedelini onlar öder... Kolay gelsin Vekillere.. aslında şu sistemde Vekillere gerek varmı. 600 vekil ne yapar o da tartışılmalı.

Avatar
Cansel 2020-01-07 11:41:12

Bironuzun telefon nosunu yazarmisinz