Kavuncu talepleri ilk elden aktardı

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında düzenlenen toplantıda söz aldı.

02 Şubat 2022 Çarşamba 20:05
Kavuncu talepleri ilk elden aktardı

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında bir grup milletvekilinin katılımıyla genel merkezde düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Yaklaşık 3.5 sata süren görüşmede, Kavuncu, 20 milletvekili ile birlikte söz alarak ülke gündemi, ve özellikle Çorumlu hemşehrilerinin öncelikli bazı hizmet ve yatırım taleplerini ilk elden ifade ettiğini kaydetti.

Kavuncu, yaptığı açıklamada şu bilgileri aktardı:

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde bir grup milletvekilimizin katılımlarıyla AK Parti Genel Merkezi’mizde gerçekleştirilen kahvaltılı iştişare toplantısına katıldık. Sn. Cumhurbaşkanımız, toplantının başında yaptıkları kısa hitaplarından sonra, her zaman olduğu gibi milletvekillerinin görüş, düşünce ve taleplerini rahatça ifade edebilecekleri bir atmosfer oluşturdular. 20 civarı milletvekillerimiz söz alarak düşünce, talep ve beklentilerini ifade etme fırsatı buldular.

Biz de söz konusu toplantıda söz alarak, vatandaşlarımız, milletvekillerimiz teşkilatımız adına,  ülke gündemindeki bazı hususları ve özellikle Çorum’lu hemşehrilerimizin gündeminde öncelikli olan bazı konuları, hizmet ve yatırım taleplerimizi ilk elden Sn Cumhurbaşkanımıza aktardım.

Kesintisiz olarak 3,5 saat devam eden toplantıda yerel, genel, uluslararası ilişkiler ve ülke gündemine dair hususlar detaylı olarak değerlendirildi.

Son derece faydalı istifadeli  geçen toplantıda, Milletvekillerinin seçim bölgelerinde, sahadaki izlenimleri, önerileri, taleplerini dinleyen Sn Cumhurbaşkanımız notlar aldılar, ilgili çalışma arkadaşlarına  bazı hususlarda talimatlar verdiler.

AK Partimizin siyaset pusulası aziz milletimizin beklenti ve talepleridir. Aziz milletimizin beklentileri ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımız çek edilerek ihya ve inşa siyasetimiz kararlılıkla devam edecektir. Muhalefetin yalan yanlış bilgilerle milleti zehirlemesine, yapılan dev yatırımları değersizleştirmesine asla izin vermeyeceğiz. 20 yıldır bu ülkeye sayısız eşsiz eserler kazandıran liderimizle birlikte 2023 hedeflerimize, 2053 ve 2071 vizyonlarımıza ulaşmak için ilk günkü inanç ve heyecanla çalışmaya devam edeceğiz.

Sn Cumhurbaşkanımıza kolaylaştırıcı, dirayetli liderlikleri ve  milletvekilleri olarak bizlerin, gerek genel konularda ve gerekse seçim bölgelerimiz, illerimizin talepleri noktasında gündeme getirdiğimiz hususlara gösterdikleri samimi, olumlu yaklaşımları nedeniyle şükranlarımı sunuyorum."

Son Güncelleme: 07.02.2022 14:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum'lu 2022-02-02 20:52:42

RECEP TAYYİP ERDOĞAN İÇİN ÇORUM ÇANTADA KEKLİK. 20 SENEDİR ÇORUM VE ÇORUMLULARI UYUTUYORLAR. UYUMAYA DEVAM ÇORUM. ANLAYANA.....

Avatar
Ahmet 2022-02-02 20:41:36

Talepler neymiş? Seçimler yaklaşana kadar talepleri dile getirmek akıllarına gelmemiş mi?

Avatar
Corumlu 2022-02-02 22:18:00

Coknmerak ettik ne istedi. Yazık çoruma çantada keklik görüyorlar

Avatar
İskilipden 2022-02-02 20:30:05

Sayın vekil ilçemizde hem öğretmenlik hemde esnaflık yapmış çıktığı ilçenin haber programında il ve ilçe sorunlarını iç açıcı bilği verilemedi ancak Sayın Cumhurbaşkanınızı Çorumun ne sorunlarını dile getirdi açıklama yapılaçakmıdır

Avatar
Emekli 2022-02-02 20:54:38

Sayın vekilimiz
biz SSK emeklilerin maaş artış oranının çok az olduğunu da,emeklilerin acilen ek düzeltme beklediklerini de iletmişinizdir,herhalde. Yoksa seçim sathında emekliler olarak vay halinize,geçim sathında da vayy halimize.,!!!

Avatar
Hakan 2022-02-02 21:32:45

Erol hoca Çorum için ne istedin.. Mesela Hızlı Tren bu yıl sonunda tamamlanacak mı?

Avatar
Corum sevdalısı 2022-02-02 23:29:48

Sayın Erol bey siz eğitimcisiniz şu Hayreddin Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesine bir el atsanız da erkek bölümündeki idarecileri değiştirsen.

Avatar
Vatandaş 2022-02-02 22:48:21

Bayata paletli ambulans mı istedi?

Misafir Avatar
okur 2022-02-03 08:32:32 @Vatandaş

Çorumda 2 tane paletli ambulans var biri Bayatta :)

Beğenmedim! (0)

banner165