Kavuncu’dan sıcak mesajlar

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, parti yöneticileri ile ziyaret ettiği ittifak ortağı MHP'ye sıcak mesajlar verdi.

04 Aralık 2021 Cumartesi 10:24
Kavuncu’dan sıcak mesajlar

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu ile parti teşkilat yöneticileri MHP’yi ziyaret etti.

Kavuncu’nun MHP’nin yeni parti binasına hayırlı olsun ziyaretinde, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İl Başkan Yardımcıları Emre Turan, Mustafa Gökgöz, Yılmaz Peker ve Belediye Meclis Üyesi Kenan Özüyağlı hazır bulundu.

AK Parti yöneticilerini MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya ve bazı yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Cumhur İttifakı’nın el ele, omuz omuza, kardeşçe ve emin adımlarla yoluna devam ettiğini ifade etti.

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu da, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabına şu notu düştü: “Büyük ve güçlü Türkiye hedeflerimize emin adımlarla yürüdüğümüz Cumhur İttifakının MHP Çorum İl Başkanlığını, yeni yerlerine taşınmaları vesilesiyle, İl Başkanımız Yusuf Ahlatcı ve il Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ettik.

Yüreğinde memleket sevdası, bu topraklara dair hayalleri, hedefleri olan, aynı idealleri ve aynı mefkureyi paylaştığımız Cumhur İttifakı olarak, aziz milletimize birlikte en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz.
19 yıldır kesintisiz yürüttüğümüz ülkemize ve aziz milletimize olan hizmet yolculuğumuza hep birlikte aynı kararlılıkla devam ediyoruz. Cumhur İttifakı; Aziz şehitlerimizin uğrunda canlarını feda ettikleri, vatan, bayrak, ezan, istiklal ve istikbal mücadelesinin soylu adıdır.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliğinde ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine milletimizin desteğiyle hep birlikte kavuşturacağız inşallah. 2023 yılı, yeniden büyük ve güçlü Türkiye yolunda, Cumhur İttifakımızın yeni bir zafer yılı olacaktır. Bu süreçte en büyük güvencemiz duasını ve desteğini bizden esirgemeyen asil ve necip milletimizdir. Yüce Allah'ın inayeti, 84 milyonun desteği, mazlum ve mağdurların duası yanımızda olduğu müddetçe aşamayacağımız hiçbir engel, ulaşamayacağımız hiçbir hedef yoktur.

Milliyetçi Hareket Partisinin değerli Çorum İl Başkanı Ağah Karapıçak beye ve kıymetli Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretimizde gösterdikleri misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şahin 2021-12-04 14:27:50

12 eylül öncesi bunlara akıncı diyorlardı. Biz ülkücüler bunlardan çok çektik. Tarih unutmaz ve arşiv yazar. Şu anda da ülkücülere sıcak baktıklarını hiç sanmam. Vah MHP sen ne hallere düştün.Ye Nesil ülkücüler bunu bilöez. Biz yaşadık. Sayın başkan bari ocağı da açında Kavuncu ülkücü gençlere bi konferans versin. Ne günlere kaldık. Biz öksüz kaldık..Çok yazık