Kaya köyleri dinliyor

İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, köy ziyaretlerine başladı

09 Kasım 2017 Perşembe 16:58
Kaya köyleri dinliyor

İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, meclis üyeleriyle birlikte köy ziyaretlerine devam ediyor.  Ziyaret ettiği köylerde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Kaya, ilk olarak kayınpederi vefat eden İl Genel Meclisi Üyesi Aziz Sarüce’ye taziye ziyaretinde bulundu. Kaya, burada vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Daha sonra Salman Yeşilyurt köylerinde vatandaşlarla bir araya gelen Kaya, muhtarlarla istişare yaparak hem taleplerini dinledi hem de yapılan çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Aynı gün içerisinde Boğazkale İl Genel Meclisi Üyesi Hacı Mustafa Şimşek ile beraber Boğazkale Belediye Meclis Üyesi Yalçın Durdemir’e de başsağlığı ziyaretinde bulunan Kaya, Alaca Yüksekyayla Köyü’nde bulunan Rüzgar Gülü Enerji Paneli’ni yerinde inceleyerek burada yetkililerden bilgiler aldı. Yüksekyayla Köyü’nde Boğazkale-Alaca arasında 5 km’lik bağlantı yolunda incelemelerde bulunan Kaya, köy muhtarıyla istişare ettikten sonra köyden ayrıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.