Kayıp oyların peşinde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, oy kaybının nedenlerinin iyi irdelenmesi gerektiğini söyledi

30 Haziran 2018 Cumartesi 11:07
Kayıp oyların peşinde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti MKYK toplantısında seçimlere ilişkin, “Seçimden de birinci parti çıktık. Ortada elbet bir başarı var ancak oy kaybının iyi irdelenmesi, analiz edilmesi gerekiyor. Partinin oyu neden böyle çıktı bakmamız gerek” dediği öğrenildi.

AK Parti MKYK ve MYK toplantıları dün 24 Haziran seçimleri gündemiyle toplandı. Toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimlere dair görüşleri alıp değerlendirmelerde bulunduğu bildirildi.

İYİ İRDELEMEMİZ GEREK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim sonuçlarına ilişkin "Seçim sonuçlarıyla ilk turda Cumhurbaşkanlığını kazandık. Seçimden de birinci parti çıktık. Ortada elbet bir başarı var ancak oy kaybının iyi irdelenmesi, analiz edilmesi gerekiyor. Partinin oyu neden böyle çıktı bakmamız gerek” dediği öğrenildi. Erdoğan’ın bu konuyu yerel seçime bağladığı da kaydedilirken, “Kongre sonrası tüm analizlerimizi de yaparak yerel seçim çalışmalarına hız vereceğiz. Tüm gücümüzle buna odaklanacağız” dediği bildirildi.

MİLLİYET

Son Güncelleme: 30.06.2018 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kardeş 2018-06-30 13:49:34

İskilipli kardeş yeter artık
Yağmur haberi çıksa iskilip hastenesinden yolundan bahsediyon

Avatar
İskilipden 2018-06-30 12:00:58

Reis güzel işler yapıyor önceki dönemde seçilenler çalıştım çalışmadımı? Örneğin İskilip Atıfhoca Devlet hastanesi 8 yılda açıldı müteahhit kaçtı vs iyi işi yapana verilecek geçmişi yaptığı iş olmayan şirketlere değil esnaf mağdur oldu beton çürüdü vs
Gelelim İskilip Tosya yolu gelişme varmı?
İskilipde kapalı spor salonu tiyatro veya Sinema salonu yoktur ihtiyaçtır Kültür Merkezi ihtiyar konakları yoktur ihtiyaçtır mahallelerde egzersiz parkları gerekir varmı? REİS gelip Çoruma İskilipe ne yapılabilir diye düşünmeyecek ödenecek gelirse denmeyecek ÖDENEK VE YATIRIM GELMELİ İSTENMEDİ ALIŞILMAMIŞ ha bu seçim Reisin zaferi belki seçilen vekiller anlamıştır diye düşünüyor İskilip Tosya duble yolunun müjdesini bekliyoruz

Avatar
Mehmet bey 2018-06-30 19:33:42

Bizim çocuklar vermedi, eğitim politikanızı hiç beğenmiyorlar. Savunma bakanından eğitim bakanı mı olur diyorlar. Bir de A saminin cıvık davranışlarından memnun değiller

Avatar
Çorum 2018-07-01 02:29:06

Havaalanı yapın oyları alın

Avatar
Murat 2018-07-01 12:35:00

Gerçekten de artık İskilip li vekil çıktı git derdini ona anlat her haberin altına iskilipte İskilip ! Görüntü kirliliği yapıyorsunuz burdan yorumla hizmet götürülmez memleketine.