Kaymakcan’dan Kent Konseyi’ne ziyaret

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Recep Kaymakcan, Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan’ı ziyaret etti.

16 Mart 2015 Pazartesi 18:28
 Kaymakcan’dan Kent Konseyi’ne ziyaret


AK Parti Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Recep Kaymakcan, Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan’ı ziyaret etti. 


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Turhan Candan’ın Kent Konseyi Başkanlığına seçildiği günden itibaren konseyin önemli çalışmalara imza attığını söyleyen Recep Kaymakcan, Candan’a bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi. Kent Konseyinin kentlilik bilincinin pekişmesi ve yaygınlaşma amacıyla yaptığı çalışmaları önemsediğini ifade eden Recep Kaymakcan, “Çorum Kent Konseyimiz güzel faaliyetler gerçekleştiriyor. Kadın Meclisi, Gençlik Meclisi, Engelliler Meclisi ve Çocuk Meclisi ayrı ayrı güzel çalışmalara imza atıyor. Turhan Candan başkanımızın şahsında kent konseyinde yer alan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.” dedi.


AK Parti Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Recep Kaymakcan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan da Recep Kaymakcan’ın bir akademisyen olarak çok başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürü olarak da bürokraside başarılı olduğuna dikkat çekerek “Hocama milletvekilliği yolunda başarılar diliyorum. İnşallah milletvekili seçildiğinde de akademisyenlikteki ve bürokrasideki başarılı çalışmalarını devam ettirecektir. Değerler eğitimi konusunda yaptığı çalışmalar herkes tarafından takdir toplamaktadır. Recep Kaymakcan ismi önemli bir isim. Hem TDED hem de Kent Konseyi olarak Recep hocamla milletvekili olduğunda da birlikte güzel programlar yapacağımıza inanıyorum.” dedi. 




Son Güncelleme: 16.03.2015 18:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.