Kayrıcı adaylığını açıkladı, bir de söz verdi

MHP Çorum eski Milletvekili Vahit Kayrıcı, parti binasında adaylık açıklaması yaptı, bir de söz verdi.

27 Mart 2023 Pazartesi 17:51
Kayrıcı adaylığını açıkladı, bir de söz verdi

Milliyetçi Hareket Partisi 21. Dönem Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinden Çorum’dan Milletvekili Aday Adayı olduğunu düzenlediği basın toplantısı ile kamuoyuna açıkladı. Kayrıcı, MHP’den aday adayı olan 22 isme başarılar dilerken, seçim sürecinde sandıklar açılana kadar hangi sırada olursa olsun bütün arkadaşlarıyla birlikte canla-başla çalışacağının da sözünü verdi.

PARTİ YÖNETİMİ VE ADAY ADAYLARI KATILDI

MHP İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya İl Başkanı Agah Karapıçak, Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Selim Güloğlu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, milletvekili Aday Adayları ile çok sayıda partili katıldı.

AÇIŞ KONUŞMASI KARAPIÇAK'TAN

İl Başkanı Agah Karapıçak, toplantının açış konuşmasını yaparak, ülkenin yarınlarını belirleyecek olan çok önemli bir seçimin arifesinde olduklarını dile getirdi. Karapıçak, partilerine olan teveccühten dolayı da çok mutlu olduklarını kaydetti.

MHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Vahit Kayrıcı konuşmasına 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileyerek başladı.

'YA YILDIZ OLACAĞIZ YA GERİYE GİDECEĞİZ'

14 Mayıs’ta yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinin Türkiye’nin geleceği açısından çok büyük önem arz ettiğinin altını çizen Kayrıcı, “Ülkemiz ya bölgesinde yıldız olacak, dünyada söz sahibi olacak bir ülke haline gelecek. Ya da yeniden geriye dönerek, karanlıklara gömülen bir ülke olacak” dedi.

İTTİFAKLARLA SEÇİME GİDİLECEK

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle birlikte seçimlerde ittifakların kurulduğunu ve bu dönemde de yine kurulan ittifaklarla seçimlere gidileceğini anlatan Vahit Kayrıcı, seçimin Türkiye açısından hayırlara vesile olmasını temenni etti.

CANLA-BAŞLA ÇALIŞMA SÖZÜ

Geçmişte de milletvekilliği yapan birisi olarak bu dönemde de hem Çorum’a hem de Türkiye’ye hizmette bulunmak adına milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Kayrıcı, MHP’den aday adayı olan 22 isme başarılar dilerken, seçim sürecinde sandıklar açılana kadar hangi sırada olursa olsun bütün arkadaşlarıyla birlikte canla-başla çalışacağının da sözünü verdi.

Son Güncelleme: 28.03.2023 12:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rt 2023-03-27 18:48:28

Tek gerçek, ismail GEZER baskan. Kayriciyi seçtik gorduk zaman İsmail GEZER zamani;)

Avatar
Adile 2023-03-28 05:56:19

MHP'NİN Hali içler acınası ortada ne dava kaldı ne Ülkü, yıllardır dövdüğü, insanı başkan yapmak için oy istiyor. Valla Rabbim size akıl fikir versin..

Avatar
Hekimane 2023-03-27 20:22:01

İlginç değil mi? 21.dönem vekil, 28. dönem tekrar aday. Neredeyse 30 yıl olmuş.

Avatar
İskilipli 2023-03-27 21:59:30

İlçe belediye başkanı ali sülük bey de aday adayı olsa Kısa sürede düğün salonu, çöp ve makam aracını, gençlik merkezi, işlerini çözüme kavuşturdu.
Kalan işler karayolları, yht için çalışılıd

Avatar
Canla basla calisin 2023-03-27 19:13:15

“Ülkemiz ya bölgesinde yıldız olacak, dünyada söz sahibi olacak bir ülke haline gelecek. Ya da yeniden geriye dönerek, karanlıklara gömülen bir ülke olacak” dedi. Sayin Kayirici o karanlik dedigin gunlerde hep MHP vardi koalisyonlarda, Mehmet Agar vardi, hizbullah vardi, eskiden fetocu olup simdi kandirildik diyenler vardi. Simdi hepsi ile ittifak kurdunuz. 14 mayista oy isteyeceksiniz birlikte. Canla basla calisirsiniz artik. 10 yil sonra bugunku saray rejimine de karanlik demezsiniz umarim.

banner165