Kayrıcı'dan İstanbul'da seçim çalışması

MHP Çorum eski Milletvekili ve Milletvekili Aday Adayı Vahit Kayrıcı, İstanbul'da yaşayan Çorumlular ile buluştu.

03 Aralık 2022 Cumartesi 13:26
Kayrıcı'dan İstanbul'da seçim çalışması

Milliyetçi Hareket Partisi 21. Dönem Milletvekili ve 28. Dönem Aday Adayı Vahit Kayrıcı, seçim çalışmalarına İstanbul’da da devam ediyor.

Kayrıcı, İstanbul’da yaşayan muhtarlar, iş insanları, Çorum ve Sungurlulu dernek başkanları ile bir araya gelerek seçimlerle alakalı istişarede bulundu.

Seçimlerin önemine değinen Kayrıcı, “Terör örgütlerinin devlet içinde yuvalanmasını engellemek için bu seçimi mutlaka geçmemiz gerekiyor. Onun içindir ki; ‘Mesele Vatansa Gerisi Teferruattır’ diye Cumhur İttifakı kuruldu ve bu ittifakla inşallah, ülkenin yükselişine ve  bundan sonraki yüzyıl içerisinde güçlü bir Türkiye, bölgesinde güçlü, dünyada dik durabilen bir ülke haline gelecektir.”dedi.

Son Güncelleme: 03.12.2022 13:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2022-12-03 16:10:20

İskilipde çalışmalı
Tosya İskilip yolu ve MYO açılamadı.
Maalesef

Misafir Avatar
Sungurlulu 2022-12-04 08:40:19 @İskilipden

Akıllı adammış,İskilipte niye çalışma yapıp ta zamanını boşa harcasın ki?Sözde veya kağıt üzerindeki Mhp seçmeninin partinin yanlış politikaları sonucu İYİ partiye sempati duyduğunu ve yönünü güneşe döndüğünü biliyor.

Beğenmedim! (0)