Kayrıcı'dan köylere açık çek

MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, Çorum’un köylerine açık çek verdi: ‘sizin sorununuz, benim sorunumdur.”

24 Nisan 2023 Pazartesi 16:16
Kayrıcı'dan köylere açık çek

MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, Çorum’un köylerine açık çek verdi: ‘sizin sorununuz, benim sorunumdur."

‘O TALEPLER BAŞ TACIMIZ’

Köylerde mevlit ve düğün davetlerine katılan Kayrıcı, insanları doyuran, üreten köylünün her sorununu kendi sorunları olarak gördüklerini belirterek, köylülerden gelen her talebi baş tacı olarak kabul ettiklerini söyledi. Kayrıcı, dün Çorum’un İskilip, Bayat ve Sungurlu ilçelerinde köylerde düzenlenen mevlit ve düğünlere katıldı.

TOYHANE’DE MEVLİT

Yapılan açıklamaya göre; Bayat ilçesine bağlı Toyhane Köyü’nde mevlit programına katılan MHP Milletvekili Vahit Kayrıcı, köy halkının yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, kendisine MHP 3. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Lek, İskilip İlçe Başkanı Ali Alıcı ve Bayat İlçe Başkanı Bekir Güngör eşlik etti.

Çavuşcu köyü muhtarının evladının nişan merasimine katılarak ömür boyu mutluluklar dileyen Kayrıcı, Aşşağı Fındıklı Köyü’nde Yüksel Cankaloğlu’nun oğlu ile Beşkız Köyünde Şükrü Çaylan’nın oğlunun düğününe katılarak mutluluklarına ortak oldu. Katıldığı programlarda vatandaşların sorunlarını dinleyen Kayrıcı 14 Mayıs seçimlerinin öneminden bahsederek destek istedi. Köylüler de  sorun ve taleplerini iletti.

‘KÖYLERİN SORUNU BİZİM SORUNUMUZ’

Köylülerin her sorununu kendi sorunlarını olarak gördüklerini, her talebi de baş tacı olarak kabul ettiklerini belirten MHP Çorum Milletvekili Adayı Kayrıcı, şöyle dedi: “Türkiye’ye doyuran köylü vatandaşlarımıza ne yapsak azdır. Üretimin bel kemiğini çiftçilerimiz oluşturuyor. O nedenle köylülerimizin mahsullerinin para etmesi, besilerinin karın doyuracak düzeye gelmesi için elimden gelen tüm gayreti göstereceğim. Mazot, tohumluk, gübre, elektrik, ilaç gibi girdi maliyetleri Cumhur İttifakı ile birlikte mesele olmaktan eninde sonunda çıkacaktır. Yaparsak biz yaparız, yaparsa MHP ve Cumhur İttifakı yapar ve mutlaka başarır. Seçimlerde Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve TBMM’de güçlü şekilde temsil edilmesi için milletvekilliğinde MHP’ye oy vermesiniz istiyorum.” istedi.

UMRE KAFİLESİNİ UĞURLADI

Vahit Kayrıcı, Çorum merkezden kutsal topraklara giden Umre kafilesini uğurlama törenine katıldı. Bir turizm firması aracılığıyla Umre ziyaretine çıkan kafile Akşemseddin Cami önünde düzenlenen törenin ardından dualarla uğurlandı. Kafilenin uğurlama törenine MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı ile birlikte Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, MHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Kurtbaş, AK Parti Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, önceki dönem Belediye Meclis Üyesi Ali Beyaz ve vatandaşlar katıldı. HACI ADAYLARA İLE GÖRÜŞTÜ
MHP Milletvekili Adayı Kayrıcı, kafilede yer alanlarla tokalaşarak, hayırlısı ile gidip gelmelerini diledi. Hacı adayları da kendisine teşekkür etti.

Okunan duaların ardından kafile yola çıkarken, MHP milletvekili Adayı Kayrıcı da, bölgede bulunan esnafı ziyaret ederek, hal-hatır sordu, seçimlerde destek istedi.

İŞKUR’A ZİYARET

MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, İŞKUR İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik ve önceki dönem Belediye meclis Üyesi Ali Beyaz ile birlikte İŞKUR’a giden Vahit Kayrıcı, İl Müdürü Levent Tuzcu ve kurum idarecileri tarafından karşılandı. İl Müdürlüğü’nde görev yapan tüm personellerle tokalaşarak geçmiş bayramlarını tebrik eden Kayrıcı, İl Müdürü Levent Tuzcu’dan da müdürlüğünün faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2023-04-24 16:40:34

Ankaraya gidişlerde Çorum İskilip Çankırı Ankara güzergahı bayağı tercih edildi. Bu yolun genişletilmesi, duble yapılması acilen yapılmalıdır. Çünkü Kırıkkale kilitleniyor İskilip Güzergahı önemle tercih ediliyor bu tarafda tek şerit şeklinde gerçi tıkanma olmuyor ama hızlı akmasının sağlanması gerekli. Öte yandan İskilipde Azmimilli ve Eski İskilip lisesi yıkılmış durumda alt kısımlarının otopark yapılarak okul aile birliklerine gelir getirisi sağlanmalıdır. Sayın adaylara duyurulur ve önemle gündemde tutulması tavsiye edilir.

Avatar
Ak partili 2023-04-24 18:11:33

Boşuna söz verme Biz