Kayrıcı ile buluşma, MHP tek yürek

MHP Çorum eski Milletvekili ve aday adayı Vahit Kayrıcı, Çorum’da istişare toplantıları kapsamında MHP'nin eski yönetimi ile bir araya geldi.

24 Kasım 2022 Perşembe 13:30
Kayrıcı ile buluşma, MHP tek yürek

MHP Çorum eski Milletvekili ve aday adayı Vahit Kayrıcı, Çorum’da istişare toplantıları kapsamında ülkücülerle bir araya geldi, partisinin önceki dönem il ve merkez ilçe teşkilatları ile buluştu.

MHP’NİN ESKİ YÖNETİCİLERİ İLE İSTİŞARE

Hafta başında düzenlenen toplantıya 18 Haziran 2023 yılında yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimlerinde 21. Dönem MHP Milletvekili ve Milletvekili Aday Adayı Vahit Kayrıcı, önceki dönem MHP İl Başkanı Arslan Kaynar ve Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan’ın birlikte görev yaptıkları teşkilat yöneticileri katıldı.

ADAY BELLİ KARAR NET

MHP önceki dönem Çorum Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, ‘Aday Belli Karar Net’ sloganı ile 2023 yılında yapılacak olan ülkemiz ve milletimiz için çok önemli olan bir seçimde milletvekili aday adayımız Vahit Kayrıcı’nın kendileri ile istişarede bulunmasından dolayı memnun olduklarını söyledi.

BİR NEFER OLARAK MÜCADELE SÖZÜ

Yapılan istişarelerin başarı getireceğini, başarının ise birlik ve beraberlikten geçtiğini belirten Onan, diğer çıkacak aday adayları ile birlikte istişarede bulunmak istediklerini, yapılan bu toplantıların manasızca bir tarafa çekilmemesini, ülkücülerin her zaman ‘Lider, Teşkilat, Doktrin’ felsefesinde hareket ettiğini ve her zaman teşkilatın, hareketin ve liderinin yanında bir nefer gibi başarı için mücadele edeceğini, tüm arkadaşlarının da aynı duygu ve düşüncede olduğunu ifade etti. Onan, MHP 21.Dönem Çorum Milletvekili ve Milletvekili Aday Adayı Vahit Kayrıcı’ya çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarı dileklerinde bulundu.

2023 SEÇİMLERİNE DİKKAT ÇEKTİ

MHP Çorum İl Başkanı Arslan Kaynar da, 2023 de yapılacak seçimlerin önemine dikkat çekerek, şölle dedi: “2023 seçimlerine çok fazla bir süre kalmadı. Bu seçimler Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin istikbali ve istiklaliyle çok yakın alakalı. Başlangıçtan beri tesis ettiğimiz Cumhur İttifakı dediğimiz memleket faydasına olan bu anlayışın ayakta durabilmesi, hayatiyetini devam ettirmesi gerekmektedir. Bunu başardığımız takdirde ülkenin geleceğiyle ilgili hiçbir vatandaşımızın endişesi olmayacaktır. Bizce Cumhur İttifakı devam edecektir, kimsenin endişesi olmasın. Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin Samsun mitinginde ifade ettiği gibi, Milliyetçi-Ülkücü Hareket ile Cumhur İttifakı,Türk milletinin geleceğini kurmak, Türk Devletinin geleceğini kurtarmak ve mazlum milletlere kılavuzluk etmek için dün olduğu gibi bugün de, yarın da göreve hazırdır. Bu ilkelerle hareket ediyor, Milletvekili aday adayımız Vahit Kayrıcı’ya başarılar diliyoruz."

21.Dönem Çorum Milletvekili ve Milletvekili  Aday Adayı Vahit Kayrıcı ise böyle bir programın tertiplenmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şöyle dedi:

‘MHP ÜLKENİN VE SİYASETİN ANA KOLU, TAŞIYICI KİRİŞİDİR’

“1999-2022 yıllarında milletvekili olarak ülkem ve şehrime hizmet ettim. Çok zor bir dönemde devraldığımız hükümette ekonomik krizler olmasına rağmen Ankara-Çorum Karayolunun Genel Başkanımız Devlet beyin büyük desteği ile %95’lik kısmını tamamladık. Sağlık Bakanlığı Milliyetçi Hareket Partisi bünyesinde olması hasabiyle hemen hemen hiç hemşiresiz ve doktorsuz hastane bırakmamak için elimizden gelen gayreti gösterdik. İstanbul’da bile 8-10 tane ambulans varken, biz on sekiz yirmi adet  tam donanımlı ambulans ile şehrimize hizmet etmeye çalıştık. Tarımda, desteklemede olsun elimizden geldiğince Çorum’un hakkını Çorum’a getirmeye çalıştık. Koalisyonla yönetilen hükümetlerin dönemleri zor dönemlerdir. Biz o güne kadar mecliste olmamıştık. Daha önce olsak ta, az sayıda bulunduk. Milliyetçi Hareket Partisi olarak o dönem mecliste ikinci çoğunlukta olan parti olarak sayın genel başkanımız o zaman çok büyük sabırla hükümetin kurulmasını sağladılar. Bizler de o dönemde kimseyi kırmadan hizmet etmeye çalıştık. Milliyetçi Hareket Partisi her zaman tabanı Ülkü Ocaklarından gelen, temiz, pırıl pırıl gençlerin yetiştiği ve partiye verdiği bir yerdir. Dönem dönem kırılmalar, kopmalar olsa da, Milliyetçi Hareket Partisi hem ülkenin hem de siyasetin her zaman ana koludur. Taşıyıcı kirişidir. Her zaman dik durmayı bilir. Dik te duracaktır.

15 TEMMUZ VE TÜRKİYE’NİN DURUMU

15 Temmuz’la birlikte vatanımız çok büyük tehlikelerin altına girmiştir. Ulu önder Atatürk’ün bir sözü vardır, ‘Mesele Vatansa Gerisi Teferruattır’ ve mesele vatan haline geldiği için gerisini teferruat olarak geçmişteki siyasi duruşumuzu bir kenara koyduk. Cumhur İttifakı ile birlikte ülkemizin geleceğini kurtarmak için elimizden geleni yaptık, yapacağız da. Önümüzdeki seçimler o yönden çok önemli, vatandaşlarımızın da bunu bilmesi lazım. Ülkenin bir tarafından Yunanistan kışkırtılıyor, bir tarafından İran’da basit konularla hadiseler meydana getirtiliyor. Aşağı tarafta Irak aynı şekilde yangın yeri, Suriye zaten belli, emperyalist devletler Suriye’nin üst tarafında ülkemize karşı terör örgütleri ile birlikte mücadele veriyorlar. Ülkemiz bu mücadelelerin ortasında kalmış, FETÖ gibi hain odaklar bir tarafta, PKK ve YPG gibi emperyalist güçlerin uzantıları bir tarafta. Bunlarla mücadele etmek gerekiyor. Yine bir tarafımızda Rusya ve Ukrayna savaşı başladı, bu arada bir pandemi süreci geçirdik. Yani bunların hepsi dünyada bir oluşumun habercisi ve emperyalist güçler dünyayı yeniden bölüşmeye çalışıyorlar. Güçlü bir Türkiye istemiyorlar, yönetecekleri bir Türkiye istiyorlar. Allah’ın izni ile bu günden sonra Türkiye’miz hep güçlü kalacaktır. Kimsenin istediği gibi yönetilmeyecektir. Onun içinde 2023 yılında yapılacak olan seçimler çok önemlidir. İnşallah bu seçimleri de sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte Cumhur İttifakı olarak atlatacağız ve mutlaka kazanacağız. Ülkemiz kazanacak.

‘MESELE VATANSA GERİSİ TEFERRUAT’

Terör örgütlerinin devlet içinde yuvalanmasına engellemek için bu seçimi mutlaka geçmemiz gerekiyor. Onun içindir ki; ‘Mesele Vatansa Gerisi Teferruattır’ diye Cumhur İttifakı kuruldu ve bu ittifakta inşallah ülkenin geleceğine, yükselişine, bundan sonraki yüzyıl içerisinde güçlü bir Türkiye, bölgesinde güçlü, kendisi güçlü Müslüman nüfusa yardım eden, dünyada dik durabilen bir ülke haline gelecektir.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI

Teşkilatımız ve Sayın Genel Başkanımız uygun görürse aday adayıyım, sağlığım götürdüğü müddetçe Çorum’a hizmet etmek isterim. Belli birikimlerimiz var, siyasetçi kolay yetişmiyor. Köşeli insan bulmak zor. Bu birikimler üzerine Allah nasip ederse aday adayıyım."

Son Güncelleme: 24.11.2022 13:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğru cu 2022-11-24 23:52:42

Piyasada MHP diye bir Parti kalmadı bence, Vatandaş Ak parti varken neden neden MHP'ye oy versin. Bahçeli Ak parti ne yapıyorsa doğru yapıyor dediğine göre. Kapatın dükkânı

Avatar
Türkoğlu 2022-11-24 18:54:21

terörist dediğiniz partiden bile aşağı oy almışsınız hala ortalarda dolaniyorsunuz

Avatar
Ceketlere dikkat 2022-11-25 11:01:45

Ceketler patlayacak sanki. Bir beden büyük almalılar.

Avatar
Millet Küstü 2022-11-27 08:58:42

Millet MHP'ye küstü artık

Avatar
murat 2022-11-25 10:17:32

Muhtemelen baraj altı...

Avatar
Sinan 2022-11-25 14:50:11

Tabii ki sizin gibiler zor bulunur, hatta aramakla bulunmaz meğer ki rast gele. Kadrolu siyasetçiler, siz olmasanız ne yapar bu zavallı millet.

Avatar
İlahi 2022-11-27 05:57:05

Yav arkadaş o ceketler neden tek düğme ve neden kopacak gibi zor durumda.Memati aklıma gelmedi değil.Yiğidolar içinizin güzel olduğu bellidir dışınızda güzel zaten ama kıyafetler ayrı konuşuyor bilesiniz

banner165