Kayrıcı köylerde

MHP Çorum Milletvekili Adayı Kayrıcı’nın bayram ziyareti için gittiği köylerde sevgi gösterisiyle karşılandığı bildirildi.

22 Nisan 2023 Cumartesi 19:26
Kayrıcı köylerde

MHP Çorum Milletvekili Adayı Kayrıcı’nın bayram ziyareti için gittiği köylerde sevgi gösterisiyle karşılandığı bildirildi.

HEM BAYRAMLAŞTI HEM DESTEK İSTEDİ

Yapılan açıklamaya göre; MHP Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Çorum’un Sungurlu ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek, hem bayramlaştı hem de 14 Mayıs seçimleri için destek istedi.

İlk ziyaretini Cuma Namazı’nı eda ettiği Tuğcu köyüne yapan Kayrıcı, köy halkının büyük ilgisi ve sevgisiyle karşılaştı. Tuğcu sakinleri ile hasbihal eden Kayrıcı, hem Ramazan bayramını tebrik etti, hem de 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanlığında Cumhur İttifakının Adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekilliğinde ise MHP’ye oy vermelerini talep etti. Ardından da Sungurlu Tirkeş Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Kayrıcı’nın bir sonraki durağı ise Bozyayla Köyü oldu.

MHP: 'KAYRICI VEKİL GİBİ KARŞILANDI'

Sungurlu’nun Kavşut, Çadırhöyük, Çavuşçu ve Yörüklü köylerinde yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanan Kayrıcı, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak bayramlarını tebrik etti. 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlerinden önemine değinen Vahit Kayrıcı, “Bu nedenle sandığa gittiğinizde elinizi vicdanınıza koyarak düşünmeniz gereken bir seçim. Ülkemizin kaosa sürüklenmemesi için Cumhurbaşkanımızı yeniden seçmemiz lazım. Bunun yanında TBMM’de MHP’nin güçlü şekilde temsil edilebilmesi için de oy verirken tercihinizi MHP’den yana kullanmanızı istiyorum. Çorum için varız, Çorum ve Çorumlular için çalışacağız.” diye konuştu.

İSKİLİP’TE KÖY ŞENLİĞİNE KATILDI

MHP Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Çorum’un İskilip ilçesinde Yukarı Örenseki köyünde düzenlenen Geleneksel Bayram Şenliğine katıldı.

PARTİSİ VE BELEDİYEDE BAYRAMLAŞTI

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleriyle ilgili olarak çalışmalarını Ramazan Bayramı’nda da ara vermeden devam ettiren Kayrıcı, bugün sabah saatlerinde İskilip’e gitti. İskilip’te ilk olarak parti binasında düzenlenen bayramlaşma programına katılan Kayrıcı, ardından skilip Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Ali Sülük ve personeliyle bayramlaştı. 
MHP İl Başkanı Agah Karapıçak ve Milletvekili Adayı İsmail Lek ile birlikte Yukarı Örenseki köyünde geleneksel hale getirilen şenliğe katılan Kayrıcı, vatandaşların gördüğü ilgiden memnun kaldı. Şenliğe katılanlarla tek tek tokalaşan ve Ramazan Bayramlarını tebrik eden Kayrıcı, hal-hatır sorarak sorun ve taleplerini dinledi.

'ÇORUM İÇİN ÇALIŞACAĞIM'

Yukarı Örenseki halkının sofrasına oturan Kayrıcı, 14 Mayıs seçimleriyle ilgili köy halkına açıklamalarda bulundu. Kayrıcı, köylülerden seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve milletvekilliğinde MHP’ye oy vermelerini istedi. Çorum’un uzun yıllardan beri arzu ettiği bazı yatırımları alamadığını belirten Kayrıcı, “Benim için Çorum’un tüm ilçeleri, köyleri aynıdır. Geçmiş milletvekilliği döneminde olduğu gibi Allah nasip eder de 14 Mayıs’ta milletvekili seçilirsem, Çorum için çalışacağımın sözünü veriyorum. Çorum’un yıllardır özlem duyduğu hizmetlerin getirilmesi için var gücümle çalışacağım” dedi.

MHP TEŞKİLATLARI SEÇİM BÜROSUNDA BAYRAMLAŞTI

Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı tarafından Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenlendi.

KİMLER KATILDI?

Gazi Caddesi üzerinde bulunan seçim bürosunda düzenlenen bayramlaşma programına Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi hemşehrimiz Prof. Dr. A. Kürşat Azkur, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, Milletvekili Adayları Vahit Kayrıcı, Ahmet Kurtbaş ve İsmail Lek, Türk Büro Sen Genel Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Sami Çam, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, Kamusen İl Temsilcisi Selim Aydın, Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Selim Güloğlu ile çok sayıda partili katıldı.

SEÇİM VE BAHÇELİ ZİYARETİ

Milletvekili Adayları Vahit Kayrıcı, Ahmet Kurtbaş ve İsmail Lek başta olmak üzere teşkilat mensupları, partililerle tek tek bayramlaştılar. Programda 14 Mayıs seçimleri ve 5 Mayıs’ta Çorum’a gelecek olan Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin programı hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.

Son Güncelleme: 22.04.2023 23:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2023-04-23 18:38:26

Sn Kayrici şecaat arz ederken gerçekleri söylemiş çorum hizmet almadı demiş 20 yıldır Ülkeyi Sn Tayyip Erdoğan yönetiyor madem coruma hizmet ilgi göstermemiş niye cumhurbaşkanlığında Erdoğan'a oy verelim. Yada hizmet etmiş ise MHP ye oy verelim. Hangisi gerçek pek inandırıcı gelmiyor.

Avatar
İskilipden 2023-04-22 20:45:43

Tosya Iskilip yolu, İskilip Çorum yolu ve İskilip Çankırı yollarında eksiklik var. Meslek Yüksek Okulu bekliyor.
Unutulan yatırım gelmeyen sahipsiz memleketime sahip çıkalım.
%80 üstü oy veren vatandaşlar yalnız bırökılmasın

Avatar
Tuğrul 2023-04-23 02:05:24

Osmancık belediye parkının büfesi kapalı ,belediyenin personel eksiği olduğu için ,belediye acamiyor herhalde personel konusunda Ahmet gelgor bsk yardımcı olsanız

Avatar
Efe 2023-04-24 21:23:38

MHP CORUMDA 4 TE 4 YAPAR GUMBUR GUMBUR GELIYOR.CcC MHP CcC.....

banner165