Kayrıcı: ‘Muhtarlar rehberimiz olacak’

MHP Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, mahalle muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi. Görüşmede hem Çorum hem mahalleler konuşuldu.

09 Mayıs 2023 Salı 14:28
Kayrıcı: ‘Muhtarlar rehberimiz olacak’

MHP Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, mahalle muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi.

İskele Park Kafe’de düzenlenen kahvaltıya sağlık sorunları nedeniyle Çepni Mahallesi ve Bahçelievler Mahallesi muhtarları dışında merkez mahalle muhtarlarının tamamı katıldı.

HEM ÇORUM HEM MAHALLELER KONUŞULDU

Muhtarlarla sohbet eden Kayrıcı, hem mahallelerinin, hem de Çorum’un temel ve genel sorunlarıyla ilgili olarak fikir alışverişinde bulundu. Muhtarlığın önemine değinen Kayrıcı, rahmetli babasının da uzun yıllar muhtarlık yaptığını hatırlatarak, “Muhtarlığın ne kadar önemli bir görev olduğunu, işlerinin zorluğunu yakinen biliyorum. Sizlerin devletin millete uzanan en yakın elisiniz. Sizin millet için yaptığınız fedakarca hizmetleri biliyoruz ve her zaman yanınızda ve destekçiniz olacağımı söylüyorum." dedi.

YOL HARİTASI BELİRLENECEK

14 Mayıs seçimlerinin Türkiye ve Çorum için öneminden de bahseden MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, “Allah nasip ederde milletvekili seçilirsem, istişare kültürüyle hareket edeceğimi söylemek istiyorum. Çorum’un neresinde hangi hizmete ihtiyaç olduğunu sizlerden daha iyi kimse bilemez. Ben de başta tüm muhtarlarımız olmak üzere toplumun tüm kesimleriyle ortak akılla hareket edip sorunları çözmenin gayreti içerisinde olacağım. Sizler, Çorum’a hizmette bizim adeta rehberimiz olacaksınız. Sizinle belirli zamanlarda mutlaka bir araya gelip, yapılanları değerlendirmeyi, yapılacaklarla ilgili yol haritasını belirlemeyi planlıyoruz. Şimdiden verdiğiniz ve vereceğiniz katkılar için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MUHTARLAR TEŞEKÜR ETTİ

Mahalle muhtarları da kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek, her zaman Çorum için işbirliği yapmaya hazır olduklarını söylediler.

'ÇORUM İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ'

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, seçim çalışmaları kapsamında resmi kurum ziyaretlerini sürdürdü.

‘BİLGİ ALDI, DESTEK İSTEDİ’

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerle ilgili çalışmalarını tempolu sürdüren Kayrıcı, beraberinde teşkilat mensupları olduğu halde Çorum’da faaliyet gösteren resmi kurum ve kuruluşları gezerek, hem bilgiler aldı, hem de seçimlerde destek istedi.

AFAD, TAPU, SGK VE TÜRK TELEKOM

Ziyaretlerine AFAD İl Müdürlüğü ile başlayan Kayrıcı, il Müdürü Elvan Kaya’dan bilgiler aldı. AFAD’ın çok önemli bir kurum olduğuna dikkat çeken Kayrıcı, özellikle de doğal afetlerde verilen fedakarca hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Bir süre önce yeni yerine taşınan Tapu Müdürü Mehmet Oymak ve aynı binayı paylaşan Kadastro Müdürü Ferhat Yücel’i de ziyaret eden Kayrıcı, hem yeni binalarının hayırlı olmasını diledi, hem de kurumların genel durumu hakkında bilgi aldı.

Kayrıcı’nın bir sonraki durağı ise SGK İl Müdürlüğü oldu. Özellikle de EYT düzenlemesi nedeniyle yoğun bir tempoda çalışan kurumun personelleri ile görüşen Kayrıcı, İl Müdürü Ömer Tök’ten de kapsamlı bilgiler aldı. Tök, Kayrıcı’ya EYT çalışmalarıyla ilgili son durum hakkında bilgiler verdi.

Türk Telekom Müdürü Mustafa Töre’yi de ziyaret eden MHP Milletvekili Adayı Kayrıcı, tüm kurumlarla Çorum’un gelişmesi, kalkınması için çalışacaklarını söyledi. Kayrıcı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti için önemli kurumlardan biri olan Vergi Dairesi’ni de unutmadı. Vergi Dairesi Müdürü İsrafil Sezgin ile görüşen Kayrıcı, çalışanlarla da sohbet ederek, kolaylıklar diledi.

KAYRICI ÇERKESLERİ DİNLEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Çorum Kafkas Derneği üyeleriyle bir araya geldi.
14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleriyle ilgili olarak çalışmalarına devam eden MHP Milletvekili Adayları Vahit Kayrıcı, Ahmet Kurtbaş ve İsmail Lek, Çorum Kafkas Derneği’ni ziyaret ettiler.

DERNEK YÖNETİMİ KARŞILADI

Dernek Başkanı Mehmet Bingöl ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan MHP Milletvekili Adayları, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler aldılar.

ERDOĞAN VE MHP’YE DESTEK İSTEDİLER

Milletvekili Adayları sırayla yaptıkları konuşmada, 14 Mayıs seçimlerinin önemine değinerek, hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, hem de MHP’ye destek istediler.
Dernek yöneticileri ve üyeleri de başta Çorum’un temel ihtiyaçları olmak üzere Çerkeslerin taleplerini ve sıkıntılarını MHP Milletvekili Adaylarına ilettiler.

'ŞER İTTİFAKINA GEREKEN CEVABI SANDIKTA VERELİM'

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, güne Karayolları işçilerini ziyaret ederek başladı.

KARAYOLLARI PERSONELİ İLE GÖRÜŞTÜ

14 Mayıs seçimleriyle ilgili çalışmalarına devam eden Kayırcı, sabah saatlerinde Karayolları Şube Şefliğini ziyaret etti. Şube Şefi Mustafa Akkaş ve personelleri ile görüşen Kayrıcı, 14 Mayıs seçimleriyle ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. İşçilere seçimlerinin önemini anlatan Kayrıcı,  Cumhur İttifakı'nın desteklenmesinin ülkenin istikbal, istiklal ve istikrarı için önemli olduğunu belirtti.

SAKİN VE SAĞDUYULU SEÇİM MESAJI

Seçimlerin sağduyulu, sakin ve demokratik olgunlukla gerçekleşmesini dileyen Vahit Kayrıcı, “14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve Milletvekili Genel Seçimini, Türk milletinin karar anı, Türk tarihinin yol ağzı, Cumhuriyetin yeni yüzyılla demokratik sözleşmesi olarak değerlendiriyoruz. Tüm hemşehrilerimize çağrım, 14 Mayıs günü sandığa giderek demokratik bir şekilde bu şer ittifakına gereken cevabı verelim” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.