Kayrıcı net konuştu: Çorum temsilde yetersiz kaldı, hak ettiğini alacağız’

MHP Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, uzun yıllardır temsilde yetersiz kaldığını savunarak, “Allah’ın izniyle milletvekili seçildiğimizde Çorum hak ettiği yatırımları mutlaka alacaktır” dedi.

25 Nisan 2023 Salı 14:37
Kayrıcı net konuştu: Çorum temsilde yetersiz kaldı, hak ettiğini alacağız’

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Çorum’un yıllardan beri devletten hak ettiği yatırım ve hizmeti almamasının nedeninin seçilenlerin temsil noktasında yetersizliğinden kaynaklandığını savunarak,“Allah’ın izniyle milletvekili seçildiğimizde Çorum hak ettiği yatırımları mutlaka alacaktır” dedi.

ÜLKÜCÜLER PLATFORU KAYRICI’YA DESTEK VERDİ

Ülkücüler Platformu tarafından MHP Milletvekili Adayları Vahit Kayrıcı, Ahmet Kurtbaş ve İsmail Lek için destek kahvaltısı düzenlendi. Millet Bahçesi içerisinde faaliyet gösteren İskele Park Kafe’dedüzenlenen kahvaltı programına milletvekili adaylarının yanı sıra Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, Kamusen İl Temsilcisi Selim Aydın, Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Selim Güloğlu, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Kalaycılar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Sedat Ek, Kahveciler Odası Başkanı Ahmet Şen, Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Fındıkcı, Türk Sağlık-sen Şube Başkanı Fatih Gök, Çorum Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çöplü Mahallesi Muhtarı Yılmaz Kılcı, Üçtutlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Bölükbaş, Bayat Mahallesi Muhtarı Fikret Külcü, Karacaköy Muhtarı salih Biçer, eski il başkanları Mehmet Akif Aras ve Arslan Kaynar, merkez ilçe eski başkanı Ertuğrul Onan ile birlikte yaklaşık 200 civarında davetli topluluğu katıldı.

‘TARİHİ BİR SEÇİME GİDİYORUZ'

Kahvaltı programında konuşan MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, böyle bir organizasyonun düzenlenmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, emeği geçenlere teşekkür etti. 14 Mayıs seçimleriyle ilgili konuşan Kayrıcı, seçimlerin Türkiye açısından tarihi bir öneme sahip olduğuna vurgu yaptı. Ülkenin geleceğini etkileyecek varlık ve yokluk seçimi olan 14 Mayıs seçimlerinde bir yanda ülkenin geleceğini düşünen, bir yanda ise bölüp parçalamak isteyenlerin olduğuna işaret eden Kayrıcı, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeleri hatırlatırken, Cumhur İttifakı'nın oluşmasındaki nedenleri dile getirdi.

‘ÜLKESİ OLMAYANIN EKONOMİSİ OLMAZ’

Dünyayı yeniden dizayn etmeye çalışan bir takım şer güçlerinin Türkiye için de hesaplarının olduğunu söyleyen Kayrıcı, “İçerdeki işbirlikçilerini de bir masa etrafında toplayan şer güçleri, ülkemiz üzerindeki planlarını hayata geçirmek için düğmeye bastılar. Arkadaşlar uyanık olmamız lazım. Bunların yalan-dolan içeren vaatlerine kanmamalıyız. Bunların derdi, ülkemizde kaos ortamı yaratmaktır. Dünyada yaşanan pandemi salgını ve Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte oluşan olumsuzluktan kaynaklı ekonomik sıkıntıları kullanıyorlar. Şu unutulmamalıdır ki, ülkesi olmayanın ekonomisi olmaz.

‘TERÖRİSTLERE AF GETİRECEKLER’

Zillet ittifakının söylediği şeyler çok açık, biz iktidara geldiğimizde bebek katili Abdullah Öcalan dahil bütün teröristleri affedeceğiz. Diyorlar ki,  Suriye’den ve Akdeniz’den askeri çekin.  Oradaki kaynaklara dokunmayın. Yaptığınız herşeye dokunacağız, sizin haddinize mi silah, gemi, uçak yapmak. Biz size ne kadar imkan verirsek o kadar yaşayacaksınız diyorlar. Bu dış güçler Türk milleti için sabıkalı diyorlar. Biliyorlar ki, geçmişte Osmanlı ayağa kalktığında İslam alemi de ayağa kalkmıştır. Selçuklu ayağa kalktığında Türk dünyası ayağa kalkmıştır. Türk milleti her daim mazlumların yanındadır. Bunları bildikleri için de bu şer güçleri kullanmaya çalışıyorlar. Ülkemizi batırıp bitirmek için belediyelere özerklik istiyorlar. Teröristlere af istiyorlar. Uyanık olmalıyız." dedi.

‘ABD’NİN ELLERİNE YAZIP VERDİĞİNİ OKUYORLAR’

Millet İttifakı’nı oluşturan masanın etrafındakilerin Amerika tarafından yönetildiğini belirterek, ‘Amerika’nın ellerine yazıp verdiğini okuyorlar diyen Kayrıcı, bu seçim dış güçlerin içerdeki işbirlikçileri ile ‘mesele vatansa gerisi teferruattır’ diyenler arasında geçtiğinin altını çizdi.

‘ÇORUM HAK ETTİĞİNİ ALAMADI’

Çorum’un çevresinde bulunan Yozgat, Tokat, Amasya, Çankırı gibi illerle kıyaslandığında devletten bugüne kadar hak ettiği yatırım ve hizmetleri alamadığını dile getiren Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, bunun en önemli unsurunun seçilenlerin temsil noktasındaki yetersizliği olduğunu vurguladı. Seçilen milletvekillerinin hükümete veya mensubu bulundukları partilerin genel başkan ve genel merkez yönetimlerine Çorum ile ilgili talepleri tam olarak aktaramadığını söyleyen Kayrıcı, “Seçilenler, maalesef ki, kağnı gölgesine yatıp kendi gölgesi sanmışlar” diye konuştu.

‘ÇORUM’UN MAKUS TALİHİNİ YENECEĞİZ’

‘Çorum Türk milliyetçilerinin kalesidir’ diyen Kayrıcı, Çorumlulardan 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve TBMM’de güçlü şekilde temsil edilebilmesi için milletvekilliğinde MHP’ye destek vermelerini isteyerek, “Çorum’un makus talihini birlikte yenelim. Siz bize destek olun, biz de en iyi şekilde temsil etmek için çalışalım. Çorum’a hak ettiği yatırım ve hizmetleri birlikte getirelim” ifadelerini kullandı.

'MEMUR DEVLETİN BELKEMİĞİ'

MHP Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, seçim çalışmaları kapsamında resmi kurum ve kuruluşları ziyaret ediyor.
14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlanan MHP Adayı Vahit Kayrıcı, gittiği her yerde büyük ilgiyle karşılandığını ifade ederken, toplumun tüm kesimleriyle kucaklaşmanın temel hedefleri olduğunu vurguluyor.

İLK ZİYARET GENÇLİK SPOR’A

Kayrıcı, Çorum’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İl Müdürü Cemil Çağlar ile görüşen Kayrıcı, Çorum’un sportif faaliyetleri ve il müdürlüğünün genel durumu hakkında bilgi aldı. Ardından kurumda görev yapan personelleri tek tek dolaşarak tokalaşan Vahit Kayrıcı, hem hal-hatır sordu, hem de seçimlerde destek istedi.

VALİLİK EK BİNA’DA KURUM ZİYARETLERİ

Çorum Valiliği ek binasında bulunan resmi kurumları da ziyaret eden Vahit Kayrıcı, Defterdarlık, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü, İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü ve KOSGEB il Müdürlüğü’nde hem kurum müdürleri, hem de personelle görüştü.

'MEMUR DEVLETİN MİLLETE HİZMETTE DİŞLİSİ'

Devlet memurluğunun öneminden bahseden Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, devlet memurlarının Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin millete hizmette işleyen dişlisi olduğunu vurguladı.. Devletin, devletin işlerinin yürümesi için verilen görevleri layıkıyla yapan memurlara kolaylıklar dileyen Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, memurların devletin belkemiği olduğunu kaydetti.

KAYRICI MEMURA SÖZ VERDİ

Türkiye Cumhuriyet Devleti’nin her kademesinde yaklaşık 3 milyon memurun görev yaptığına aktaran Kayrıcı, milletvekili seçildiği zaman memurların kendisine ilettiği her sorunun çözümü konusunda elinden gelen gayreti göstereceğini dile getirdi.

Son Güncelleme: 28.04.2023 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kesanli19 2023-04-25 15:01:00

1999 - 2002 tarihlerinde ne yaptın çorum ve köylerine ?

Avatar
Vatandaş 2023-04-25 18:36:36

Müslüman aynı delikten iki sefer geçmez. Daha önce de vekillik yapmıştı.MHP iktidardaydi O dönem Ülke ekonomisi batmıştı. Apoya af getirilmişti. Merve Kavakci basortusunden dolayi meclisten kovulmuştu. Mafyalasma zirve yapmıştı. Bankalar batmıştı. 8 yıllık kesintisiz eğitim çıkmıştı Köyler boşalmıştı. ERBAKAN hocanın partisi kapatılmış siyasi yasaklı olmuştu. Yüce Divanda Bakanlar aklatilmisti. Bir kısım medya ülkeyi perişan etmişti. O dönem Devlet hastanesine alınan personel ipe sapa gelmez olmuştu. Kamuya alinan işçi memurlar torpille alinmisti.Dolar kuru bir gecede 4 kati artmisti .Onun için Sn Vekil adayı bunlarla ilgili net konuşmalı.

Avatar
Fatih 2023-04-26 00:17:32

Vahit bey çoook ayıp Cumhur ittifakı cumhur ittifakına karşı şimdi AKP milletvekili adaylarıda çıksa deseki MHP Ćorum da bitik onun için tabanı ip e kaydı olurmu yani ayrıca biz senin temsil dönemini biliriz yapma böyle Vahit efendi

Avatar
Murat 2023-04-26 09:01:16

Seçimden sonra kim nereye kim kime kaydı herkez görür siz rahat olun ...

Avatar
İskilipli 2023-04-25 15:24:27

İskilip Tosya Yolu bekliyor.

Avatar
Seçmen 2023-04-25 15:28:24

Adaylar içinde sözü özü bir tek Çorum'a hizmet getirecek Babayiğit bu adam var.. araştırdım miymiy Vekil istemiyoruz

Avatar
Kule… 2023-04-25 19:29:24

Ya onların tamamı senin dostlarındır, eleştirme üzülürler aslında ifaden çok doğru ve yerinde. ortaklar fiyasko çıktı.
Çorum’la hiç mi hiç ilgilenmediler.

Avatar
Çorumlu 2023-04-26 14:57:49

birlik ve beraberlik her zaman iyidir içimizdeki sahte milliyetçi ve ülkücüleri atarsak çok daha güzel olacak çünkü ülkücü kendi çıkarını menfaatini düşünmez herşeyden önce vatan gelir ip çiler milliyetçi ve ülkücü değiller