Kayrıcı o ittifaka bu sözlerle yüklendi

MHP Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Alaca'da Millet İitfakı'na yüklendi.

15 Nisan 2023 Cumartesi 13:37
Kayrıcı o ittifaka bu sözlerle yüklendi

MHP Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Alaca'da Millet İitfakı'na yüklendi.

Kayrıcı, seçim çalışmaları kapsamında Alaca Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Zeki Dilmen ve dernek yöneticileri tarafından karşılanan Milletvekili Adayı Kayrıcı’ya MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, MHP Alaca İlçe Başkanı Şerafettin Ercoşkun, önceki dönem Çorum Belediye Meclis Üyesi Ali Beyaz’ın yanısıra teşkilat mensupları eşlik etti.

Dernek Başkanı Zeki Dilmen’den faaliyetleri hakkında bilgiler alan Vahit Kayrıcı, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde oluşan ittifaklar hakkında konuştu. Kayrıcı özellikle terör yandaşı partilerle işbirliklerinin kurulduğunu ifade etti.

‘ONLAR BİZİM EN KUTSAL EMANETİMİZ’

Canını vatan uğruna feda eden şehitlerin yakınlarının ve bedeninin bir parçasını vatan savunmasında kaybeden gazilerin Türk Milleti’nin en kutsal emanetleri olduğunu söyleyen Vahit Kayrıcı, şehitlere Allah’tan rahmet dilerken, şehit ailelerine sabır, gazilere de geçmiş olsun diledi.

14 Mayıs’ta Türkiye’nin çok önemli bir seçime gideceğini belirten Vahit Kayrıcı, bir yanda devleti çökertmeye çalışanlara karşı oluşmuş Cumhur İttifakı, diğer tarafta da terör destekçisi partilerle işbirliği kuran bir başka ittifakın olduğunu ifade etti.

‘KATİLİ DIŞARI ÇIKARTMAKTAN BAHSEDİYORLAR’

Millet İttifakının, Türkiye'yi bölmek isteyen siyasi partinin desteğini aldığını vurgulayan Kayrıcı, “CHP ile kurdukları pazarlık sonucu terör örgütünün siyasi uzantısı parti aday bile çıkarmayarak bu ittifakın adayını destekliyor. Bu destek tesadüf değildir. Terörist başı bebek katili Öcalan’ı dışarı çıkartmaktan bahsediyorlar. Terörist Demirtaş’a özgürlükten bahsediyorlar. Türkiye’yi 17 bölgeye bölmekten bahsediyorlar. Türkiye’nin gururu İHA’ların, SİHA’ların üretimine son vereceklerini vaat ediyorlar. Bu siyasi partiyle yapılan pazarlıkla karşımızda oluşmuş bir muhalefet var” dedi.

‘ŞEHİTLERİMİZİN KEMİKLERİNİ SIZLATMAYALIM’

Cumhur İttifakı'nın devleti çökertmeye çalışanlara karşı oluşmuş bir ittifak olduğunu belirten Kayrıcı, Cumhur İttifakı ve Türk Milliyetçileri olarak Türkiye'yi bu terör örgütüne asla teslim etmeyeceklerini kaydetti. Kayrıcı, Alaca’dan Türk Milleti’ne de seslenerek, “Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmayalım. 14 Mayıs’ta sandığa giderken aklıselim hareket edelim” diye konuştu.

ALACA TEŞKİLATI VE PARTİLİLER KARŞILADI

Alaca’da partili grubu ve teşkilat mensupları tarafından karşılanan MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, programına ilçe yöneticilerini ziyaret ederek başladı. İlk olarak Alaca Kaymakamı Hicabi Aytemür’ü makamında ziyaret eden Kayrıcı, ilçenin genel durumu hakkında bilgiler aldı.

ERDOĞAN VE CUMHUR İTTİFAKI VURGUSU

Kayrıcı, ardından da Alaca Belediye Başkanlığı’na geçerek Başkan Halil İbrahim Şaltu ile görüştü. Belediye çalışmaları hakkında Başkan Şaltu ile istişarede bulunan milletvekili Adayı Kayrıcı, Cumhur İttifakı’nın önemine dikkat çekerek, seçimlerden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mutlaka yeniden seçilmesi, Cumhur İttifakı’nın da çoğunluğu elde edecek bir sayıyla çıkması için çalışacaklarını kaydetti.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kayrıcı’ya başarılar diledi.

SULU TARIMIN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

Alaca Ziraat Odası Başkanı Ferhat Arslan’ı da ziyaret eden MHP Adayı Kayrıcı, Alaca çiftçisinin genel durumu hakkında fikir alışverişinde bulundu. Kayrıcı, tarımda üretimin artırılması için sulu tarımın önemine dikkat çekti.

Alaca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Günser Şirin ile de bir araya gelen MHP Adayı Vahit Kayrıcı, odanın faaliyetleri ve ilçede sanayi ve ticaret hayatı hakkında bilgi aldı.

Kayrıcı, Alaca’da esnaf ve sanatkar temsilcileri ile görüştü. Esnaf ve Sanatkarlar Odası İsmail Ataç ve Şoförler ve Nakliyeciler Odası Esnaf Odası Duran Ongu’yu da ziyaret eden Kayrıcı, esnafın ekonominin bel kemiği olduğunu vurgu yaparak, esnaf ve sanatkarlığın önemine değindi.

Kayrıcı’ya ziyaretleri sırasında İl Başkanı Agah Karapıçak,  MHP Alaca İlçe Başkanı Şerafettin Ercoşkun ve bazı parti yöneticileri de eşlik etti.

KAYRICI ALACALILARLA İFTARDA BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Alaca’da onuruna düzenlenen iftar programında ilçe halkıyla bir araya geldi.

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleriyle ilgili çalışmalarını sürdüren MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, bir gününü Alaca’da geçirdi. İlçede esnafları ziyaret eden ve halk pazarını gezen Milletvekili Vahit Kayrıcı, kaymakamlık, belediye başkanlığı ile odaları ziyaret ettikten sonra iftar sofrasında da Alacalılarla bir araya geldi.

CUMHURBAŞKANLIĞINDA ERDOĞAN’A, VEKİLLİKTE MHP’YE DESTEK İSTEDİ

İlçede faaliyet gösteren bir düğün salonunda yaklaşık 1500 kişinin katıldığı iftarda kürsüye gelen Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli olduğunu ifade etti. Alacalılardan Cumhur İttifakı Adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve TBMM’de güçlü bir şekilde temsil edilebilmeleri için Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy vermelerini isteyen Milletvekili Adayı Kayrıcı, milletvekili seçilmesi halinde Çorum için, Alaca ve tüm ilçeleri için yapılması gereken ne hizmet varsa yapacağının sözünü verdi. Alaca’da özellikle de tarım alanında ve sanayileşmeye yönelik adımların atılması gerektiğine vurgu yapan Vahit Kayrıcı, özellikle verimliliğin artırılabilmesi adına sulu tarıma yönelmenin artırılması gerektiğine işaret etti.

Kayrıcı’ya iftar programında MHP Milletvekili Adayı İsmail Lek, İl Başkanı Agah Karapıçak, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, Kamusen İl Temsilcisi Selim Aydın, MHP Alaca İlçe Başkanı Şerafettin Ercoşkun ile birlikte teşkilat mensupları eşlik etti.

Son Güncelleme: 15.04.2023 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sattınız 2023-04-15 14:33:37

AKP ile memleketi HÜDAPAR'a sattınız. Milliyetçiliği ayaklar altına alanlar ile birliktesiniz.

Avatar
Kenan 2023-04-15 14:56:01

Senan Sinan Ateş ismini ağzına alamıyorsun, HÜDA-PAR'ı sindirmişsin, Milliyetçiliği ayaklarımın altında diyene koltuk deyneyi olmuşsun, Ülke yönetme sorumluluğunu almıyorsun. çıkmış oy istiyorsun. 1000 oyum olsun 1 tane vermem

Avatar
HÜDAPAR'a sallayanlara 2023-04-15 17:16:43

Buradan oturupda konuşmayı kesin. Doğuda ki MHP inanın ki HÜDAPAR'dır. Hizbullah ile hüdapar'ı yan yana getiriyorsunuz bırakın getirin çünkü pkk'lı teröristlerin ümüğüne çökmüştür Hüdapar sevenleri. Sırf Ülkücü hareketi kötülemek için yazdığınız yorumlara bir bakın. Kötü bir durum olsa Devlet Başkan ile Recep Tayyip Reis bu adamları ittifaka almazlardı.

Misafir Avatar
Sizin Zihniyet bu' ya gelsin 2023-04-15 18:40:54 @HÜDAPAR'a sallayanlara

Gerçek isimle yaz arkadaş. Gel biz MHP binasındayız... herkes görüşünü söylesin ama kaynaklara dayandırarark... iyi günler dilerim..

Beğenmedim! (4)
Misafir Avatar
Sizin Zihniyet bu 2023-04-15 18:26:38 @HÜDAPAR'a sallayanlara

Kimse konuşmayacak...Görüşünü söylemeyecek...Sadece Sahte milliyetçiler konuşacak öylemi? Bu kafa HÜDAPAR dır.

Beğenmedim! (2)
Avatar
Hadi ordan 2023-04-15 22:01:00

Milliyetçiliği ayaklar altına alın. tc yı silin andımızı kaldirin. Hizbullah çıkarı yanınıza alın sonra konuşun hadi ordan be.
Size verdigimiz oylara yazık. Dahada oy köy yok. Millet ittifakına artık destek verecegiz

Avatar
BjK 2023-04-16 18:07:56

Hüdaparı da milli ve dindar yaptınızya yazıklar olsun. Hüdapar ile bir araya gelen cumhur ittifakına oy köy yok. Oylar Millet ittifakına.

Avatar
Çorum'dan 2023-04-15 20:19:03

Bir önceki seçimde PKK ya her evden bir oy diyerek 13 bin oy çıkaran PKK severler isimlerinin başına TC yazıp sözde Atatürkçü Türkçü geçinen ama TC yi 100. yılında yıkacağız diyen PKK yı görmeyen reziller HÜDA-PAR kadar ne müslüman ne millisiniz

Avatar
HÜSEYİN 2023-04-17 14:19:51

Sayın vekilim çorumfk destek lazım seçim yaklaşıyor.

banner165