Kayrıcı Osmancık'ta, varlık-yokluk seçimi

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, seçim çalışmalarını Osmancık İlçesi’nde sürdürdü.

19 Nisan 2023 Çarşamba 11:53
Kayrıcı Osmancık'ta, varlık-yokluk seçimi

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, seçim çalışmalarını Osmancık İlçesi’nde sürdürdü.

TEŞKİLAT KARŞILADI

Milletvekilli Adayları Ahmet Kurtbaş, İsmail Lek ve Mete Çakı, Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya ile birlikte Osmancık İlçesi’ne giden Kayrıcı, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, İlçe Başkanı Satılmış Karatağ ve teşkilat mensupları tarafından karşılandı.

SANAYİ SİTESİ TURU

Kayrıcı, ilçede ilk olarak Sanayi Sitesi’ni gezdi. Sitede faaliyet gösteren işyerlerini tek tek dolaşan Kayrıcı, hem esnafa hal-hatır sorarak, hayırlı işler diledi, hem de sorunları ve taleplerini dinledi.

Girdiği her işyerinde büyük ilgi ve sevgiyle karşılaştığı beliritlen MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, 14 Mayıs seçimlerinin önemini kısaca anlatarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP’ye destek istedi.

FABRİKALARI ZİYARET ETTİ

Kayrıcı, Osmancık programı çerçevesinde ilçede üretim yapan bazı fabrikaları da gezdi. İlk olarak Newteks Tekstil Fabrikası’nı ziyaret eden Vahit Kayrıcı, Genel Müdür Mahmut Atmaca’dan üretilen ürünler ve fabrikanın genel durumu ile sektör hakkında bilgiler aldı. Ürünleri de inceleyen Vahit Kayrıcı, çalışanlarla da görüşerek, kolaylıklar diledi.

Ardından ilçe ekonomisine ve istihdamına önemli katkı sağlayan bir diğer tekstil fabrikası olan Ekip Tekstil Fabrikası’na geçen Kayrıcı, fabrika yöneticilerinden Sezgin Kaya ile görüştü.

Tekyıldız Kereste’ye de uğrayan MHP Milletvekili Adayı Kayrıcı, işletme sahibi Yüksek Çapar ile ağaç sektörü hakkında fikir alışverişinde bulundu. Kayrıcı, Osmancık’ta gerek sanayi esnafının, gerekse ziyaret ettiği fabrikaların yönetici ve çalışanlarının gösterdiği ilgi ve alakadan çok memnun kaldığını belirterek, herkese teşekkür etti.

OSMANCIK’TA YOĞUN KATILIMLI İFTAR

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Osmancık’ta onuruna düzenlenen iftar programında çok sayıda Osmancıklı ile bir araya geldi.

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleriyle ilgili olarak çalışmalarını hızla devam ettiren Kayrıcı, son olarak Osmancık İlçesi’ndeydi. İlçede sanayi sitesi ve fabrikaları gezerek hem vatandaşların taleplerini dinleyen, hem de seçimlerde destek isteyen Vahit Kayrıcı, iftarını Osmancıklılarla birlikte yaptı.

İlçe Başkanlığı öncülüğünde düzenlenen iftar programına Vahit Kayrıcı’nın yanısıra MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, Milletvekilli Adayları Ahmet Kurtbaş, İsmail Lek ve Mete Çakı, Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, İskilip Belediye Başkanı Ali Süyük, Boğazkale Belediye Başkanı Mesut Ocaklı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, MHP Osmancık İlçe Başkanı Satılmış karatağ, AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Şerif Okudan ile sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, mahalle ve köy muhtarlarıyla yaklaşık 2000 bin kişilik davetli topluluğu katıldı.

VARLIK-YOKLUK SEÇİMİ

İlçe Başkanı Satılmış Karatağ’ın açış konuşmasını yaptığı iftar programında kürsüye gelen Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin Türkiye açısından varlık ve yokluk seçimi olduğuna dikkat çekti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer 2023-04-19 17:25:36

Cakicnin en yakin arkadaşı.
bunda coruma ne fayda gelebilir.

Avatar
Yok 2023-04-19 17:45:39

Varlik yoklukta sizin sonunuz belli. Yok oldunuz.

Avatar
Sefa 2023-04-19 20:46:15

Hayrola Osmancıkta ne işiniz var gidin Suriyeli ensar kardeslerinizi ziyaret edin siz onları davul zurna ile göndermeniz onlar sizi hallebi zurnasiyla ugurlayacaklar