Kayrıcı’dan tarım ve sağlığa mesaj

MHP Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Çorum’un tarım ve sağlığına ilişkin görüşlerini aktardı.

03 Mayıs 2023 Çarşamba 12:13
Kayrıcı’dan tarım ve sağlığa mesaj

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Çorum’un sanayinin yanı sıra tarım kenti olduğunu belirterek, tarımda verimliliği artıracak, ürün çeşitliliğini sağlayacak bir takım adımların atılması gerektiğini söyledi.

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleriyle ilgili olarak çalışmalarını sürdüren MHP Milletvekili Adayı Kayrıcı, Gıda, tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

KİMLER EŞLİK ETTİ?

MHP Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, Kamusen İl Temsilcisi Selim Aydın, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik ve önceki dönem belediye meclis üyesi Ali Beyaz ile birlikte İl Müdürlüğü’ne giden Kayrıcı, İl Müdür Vekili Erdem Kolabaş'ı ziyaret etti.

VEKİL MÜDÜR’DEN BİLGİ ALDI

İl Müdür Vekili Kolabaş’dan il müdürlüğü faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler alan Kayrıcı, ardından da tüm kurum personellerini ziyaret ederek, hal-hatır sordu. 1 Mayıs İşçi Bayramını da kutlayan Kayrıcı, personellere kolaylıklar diledi, 14 Mayıs seçimlerinde hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, hem de partisine destek istedi.

‘TARIM’A ÖNEM VERİYORUZ’

Partisinin tarım sektörüne büyük önem verdiğini anlatan Kayrıcı, tarım sektörünün; yüksek verimlilikle ve kaliteli ürün üreten, teknoloji kullanabilen, ülke insanını besleyebilen ve ihracat kapasitesi yüksek bir yapıya kavuşturulması gerektiğini ifade etti.

ÇORUM ÇİFTÇİSİNİN KATKISI BÜYÜK’

Çorum çiftçisinin yaptığı üretimle ülke ve kent ekonomisine önemli katkılar sunduğunu vurgulayan Kayrıcı, çiftçilere sağlanacak devlet desteği ürünün arz ve talebini dikkate alan, üreticinin yoksulluğunu ortadan kaldıran, refah artışı sağlayan, girdi maliyetlerini azaltan, üretim maliyeti ve ürün fiyatı dengesini gözeten bir anlayışla yapılandırılması gerektiğine anlattı.

SULU TARIM VURGUSU

Çorum’un da ürün çeşitliliği ve özellikle de verimliliğin artırılabilmesi adına sulu tarıma yönelmenin artırılması gerektiğine işaret eden Kayrıcı, milletvekili seçilmesi halinde çiftçinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ve merkezi hükümette çiftçinin gereken desteği alması için elinden gelen bütün gayreti göstereceğini sözlerine ekledi.

SAĞLIK KURULUŞLARI VE HASTANE ZİYARETİ

MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, sağlık kuruluşları ve hastaneleri ziyaret etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Çorum’da bulunan sağlık kuruluşlarını ziyaret etti.

BAŞHEKİM ZEHİR İLE GÖRÜŞTÜ

MHP Merkez ilçe Başkanı Reşit Büzkaya, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, Belediye Meclis Grubu Başkan Vekili selim Güloğlu, Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Fatih Gök ile birlikte hastaneye giden Kayrıcı, ilk olarak Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sinan Zehir’i makamında ziyaret etti.

PANDEMİDE FEDAKARLIK
Hastane hakkında bilgiler alan Vahit Kayrıcı, özellikle pandemi döneminde sağlık çalışanlarının çok büyük fedakarlıkla görev yaptıklarını hatırlatarak, kendilerine teşekkür etti.

SEÇİMLERDE DESTEK İSTEDİ

Kayrıcı, daha sonra da hastane personelleriyle görüştü. Personelin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutlayan Kayrıcı, hem hal-hatır sordu, hem de 14 Mayıs seçimlerinde destek istedi.

ÖMER SOBACI İLE GÖRÜŞTÜ

Kayrıcı’nın bir sonraki durağı ise Sağlık İl Müdürlüğü oldu. İl Müdürü Dr. Ömer Sobacı ile makamında görüşen Kayrıcı, müdürlüğün faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Kayrıcı, kurumda görev yapan personelleri de ziyaret ederek destek talep etti.

GÖĞÜS HASTANESİ ZİYARETİ

Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ni de unutmayan MHP Milletvekili Adayı Kayrıcı, Başhekim Uzm. Dr. Fatih Karadağ başta olmak üzere hastane yöneticileri ve çalışanları ile görüştü.

‘SAĞLIK POLİTİKALARINA IŞIK TUTTUK’

Milliyetçi Hareket Partisi’nin, bugüne kadar her zaman sağlık konusunda politika oluşturduğunu, yönetime geldiğinde politikalarını uyguladığını dile getiren Kayrıcı,  MHP’nin muhalefette fikirleri ile iktidarlara ışık tuttuğunu vurguladı.

‘ÇORUM SAĞLIKTA HAK ETTİĞİNİ ALACAK’

Her alanda olduğu gibi sağlıkta sorunların doğru saptanmasının, isabet ve çözümlerin başarılı olması için önemli olduğuna dikkat çeken Kayrıcı, “Sağlıklı yaşamak her Türk vatandaşının vazgeçilmez hakkıdır. Devletin sağlıktaki asli görevleri koruyucu sağlık hizmeti, acil ve ilk yardım hizmetleri ve eğitimdir. Şu anda ülkemizde sağlık alanında çok önemli adımlar atılıyor. Çorum’da bunlardan yeteri kadar faydalanmalıdır. Milletvekili seçildiğimiz zaman her konuda olduğu gibi sağlık alanında da Çorum’un hak ettiği hizmetleri alması için sağlık sektöründeki tüm paydaşlarımızla ortak hareket edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer 2023-05-03 12:25:55

Ömer sobacı, bu ne liyakatsizlik hastanedeki güvenlik görevlisine bak milletvekili adayının koluna girmiş bıyıkları desen şekil biz de sakal bırakalım bari ülkücüye her şey serbest ak partiliye yasak!

Misafir Avatar
2023-05-03 13:08:00 @Ömer

Sizin sırma gibi badem bıyıklarınız varya..!

Beğenmedim! (0)
Avatar
Bahadır 2023-05-03 12:32:29

Ahmet sami ceylanın hastane yönetimindeki adamları gider kayrıcı seçilirse onun adamları gelir liyakatsizlik devam eder masumların canı yanar…

Avatar
Sağlıkçı 2023-05-03 13:03:37

Hastanede liyakatsiz makamda oturanlar acilen gitmeli.. Ömer sobacı ilk başta

Avatar
Hasta 2023-05-04 05:57:32

Engelli babamı hastanede engelli sandalyesi ile taşımak istedim öğlene kadar bulamadım sandalye ve dr rica minnet acıdı baktı babama öğleden sonra film çekinin gelin tekrar odama dedi ve yine rica minnet kul olduğumuz kapıaından 3
16:00 a doğru ayrıldık bir ağrı kesici ve kas gevşetici ile.çok bekleyin oy yo

Avatar
Seçici 2023-05-04 06:01:38

Oyum İlk kez sayenizde İyi parti adayına yani Cumhuriyet Halk nedir.Eserinizle gurur duyun ama biz kışın soğuğunu kolay atlatamıycaz yine sayende ağam