Kazanmak için ne gerekiyorsa, onu yapın!

CHP İl Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan il başkanlarına yerel seçim talimatı!

12 Eylül 2018 Çarşamba 09:06
Kazanmak için ne gerekiyorsa, onu yapın!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, il başkanlarından yerel seçimlerde kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapmalarını istedi.

9 Eylül'de il başkanlarıyla yapılan toplantıda yaptığı konuşmanın ayrıntılarını Hürriyet yazdı.

Söz konusu habere göre; Kılıçdaroğlu yerel seçimler öncesi sıkı bir çalışma yapılmasını isterken kazanmak için diğer partilerle de ittifak yapılabileceğini söyledi.

Kılıçdaroğlu parti yöneticilerine verdiği talimatta: "İYİ Parti var, HDP var, SP var, bir araya gelinebilir. Tek bir aday çıkarılabilir. Bütün amaç belediyeyi alabilmek. Stratejiyi siz belirleyeceksiniz. Bütün amaç belediyeyi alabilmek. Bu, yerelin kendi koşullarına göre saptanması gereken bir strateji. Seçimi alma stratejisi üzerine bir politika oluşturacaksınız. İllere göre değişir bu. Yani dengeler ağırlıklar sevilen insanlar, bütün bunların hepsi bir şekliyle dikkate alınmalı."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.