Kenan Nuhut da eşlik etti

CHP  Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Çubuk ilçesi şehidinin babası ile görüştü. Kılıçdaroğlu'na başdanışmanlarından hemşehrimiz Kenan Nuhut da eşlik etti.

04 Haziran 2020 Perşembe 22:38
Kenan Nuhut da eşlik etti

Ankara'nın Çubuk ilçesi Akkuzulu Mahallesi'nde 21 Nisan 2019 Pazar günü şehit piyade sözleşmeli er Yener Kırıkcı'nın cenaze törenine katılan CHP  Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cenaze sırasında bir grubun saldırısına uğramıştı.
Aradan geçen 1 yılda saldırıya ilişkin birçok detay masaya yatırılırken, bugün o şehidin babası CHP Lideri'nin makamında ziyaret etti.
EVİNE DAVET ETTİ
Kılıçdaroğlu'nun makam odasında yapılan görüşmede şehit babası Kırıkcı, CHP Lideri'ni Çubuk ilçesindeki evine davet etti.
Ziyarete, Kemal Kılıçdaroğlu'na başdanışmanlarından hemşehrimiz Kenan Nuhut da eşlik etti.

Kaynak: ensonhaber

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan 2020-06-05 08:38:55

Bize, ülkemize Kenan abi gibi siyasetçiler lazım..Toplumun her kesimiyle barışık..Bazen sağcı bazen solcu..Toplumun her kesimiyle barışık..Görev almadığı Parti kalmadı..İnşAllah ilk seçimde tekrar vekil olur..Seçim zamanı hangi partide olur bilinmez ama hiç önemli değil..Yakışır abimize..

Misafir Avatar
Kenan bey 2020-06-07 15:22:32 @Hakan

Hiç vekil olamadı ki.

Beğenmedim! (0)
Avatar
vatandaş 2020-06-05 18:06:52

fırıldak olmak şimdi bir meziyet,doğru yolcu solcu öyle kal artık nohut senden leblebi olmaz